VisitNordsjælland

Tothavens besøgsgård, ismejeri og café

Nær det gamle fiskerleje Kikhavn ved Hundested, ligger den hyggelige lille besøgsgård Tothaven, med skoven i baghaven og Kattegat i forhaven. 

Velkommen til den hyggelige familie besøgsgård Tothaven.

Besøgsgård
På den gamle bondegård er der malkegeder, ponyer, æsler, uldgrise, kunekunegrise, mokusænder, løbeænder, kalkuner, honningbier, høns, kaniner og katte. Der er altid mange søde dyreunger at kæle med, og de unge engagerede dyrepassere hjælper jer og fortæller gerne om dyrene. Her kan I opleve gården og dyrene i jeres eget tempo. Vær med når gederne bliver malket, hop i halmen, slap af i hængekøjerne under lindetræerne, spis jeres madkurv i haven, nyd en is, kaffe elleret stykke hjemmebagt kage i den lille café. 

Mejeri
Tothaven har også sit eget lille gård mejeri, hvor der produceres håndlavede pindeis og oste af mælken fra gårdens malkegeder. Smag på isen, osten og de andre hjemmelavede lækkerier i caféen og gårdbutikken. Læs mere om vores mejeri på gården.

Gårdbutik
Den lille selvbetjenings gårdbutik ved vejen, er åben alle dage hele året fra solopgang til solnedgang. Her kan du købe ost, is, æg, gedemælkssæber og bivokscreme.

Åbningstider 
Vi har åbent alle weekender, helligdage og skoleferier kl 14-17 fra 27. marts 2021 til efterårsferien. (Mandage i sommerferien er der dog lukket).  

Entré til besøgsgården
Kr. 50.- (Børn under 2 år: gratis). En træktur på en af gårdens ponyer: Kr. 20.-
Du kan ikke medbringe din egen hund hos Tothaven pga. de mange fritgående dyr.

COVID 19 INFO: For at kunne besøge Tothaven skal gæster over 15 år kunne fremvise en negativ Coronatest der er max 72 timer gammel. 

Tothaven holder i løbet af sæsonen madarrangementer, hvor du også har mulighed for at smage produkterne fra vores lille gård.

Adresse
Torupvejen 2, 3390 Hundested, Tlf. (+45) 2036 0226