Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Gilleleje Havn & Krostue

Restaurant Gilleleje havn og Krostue ligger i den gamle bydel med udsigt over Gilleleje havn. Restauranten har åbent alle ugens dage fra frokost og til den sidste båd ligger til havn.

På Restaurant Gilleleje havn & Krostue serveres der mad af råvarer af god kvalitet og hvor der der ligges en ære i at yde professionel betjening. Eksempelvis er der på menuen frisk fanget fisk fra havnens morgen fangst.

Menuen bærer præg af restaurantens lokation tæt ved Kattegat, hvor der er nem tilgængelighed til havets goder. Hvis fisk ikke er din yndlings spise, så er kødretter og burgere også på menukortet.

På sommerens lyse og varme aftener kan gæster side i restaurantens gårdhave, hvor eventuelt aftenkaffen kan være ende på spiseoplevelsen.

Frisk fangst til fest

Restaurant Gilleleje Havn & Krostue har plads til 150 gæster og tilbyder at holde din fest eller arrangement i deres selskabslokale, som har direkte adgang til gårdhaven. Står du selv med lokalet til din fest, så leverer restauranten mad ud huset, hvis du ikke selv vil pille rejerne.

Hvis du hellere vil nyde maden derhjemme og kigger forbi havnen, så kan du gøre brug at restaurantens Take-away service, hvor der hver uge serveres en klassisk ret fra kogebogen, såsom stegt flæsk eller brændende kærlighed.

Det berømte rugbrød

Restaurantens hjemmebagte rugbrød blev i 2009 så populært blandt gæsterne, at de købte det med hjem. Denne tendens medførte at de i dag har deres eget bageri, Gilleleje havns Bageri & delikatesser, som dagligt leverer det friskbagt Gilleleje Havn rugbrød ud til mere en 100 butikker på Sjælland.

Læs mere om restauranten på deres hjemmeside

Share your wonders: