Nytår, glas på bordet

Nytårs take away 2022 i Nordsjælland: Tag restaurantoplevelsen med hjem

Foto: VisitNordsjælland

Restauranter i Nordsjælland, din nytårs take away menu kan komme fra. Du slipper for at stå i køkkenet hele dagen, og med minimal køkken stress, får du et brag af en nytårsmenu på bordet. I stedet kan du være sammen med dine nærmeste, og nyde årets sidste dag, samt de første time

Liste
Kort
01

Knud på Hundested hhavn

Igen i år går Spisehuset Knud all in på nytår.. Du får et festskrummel af en sprudlende menu. Der vil blive baget, kogt og braset. Du får skaldyrsbisque, oksetournedos og limone surprise. Bestil maden på forhånd og hent hos Knud nytårsaften. 

Bo i royale rammer når du tjekker ind på Fredensborg Store Kro
Foto: Fredensborg Store Kro
02

Fredensborg Store Kro

Spis nytårsmenuen fra Storekro derhjemme – så er der ingen der bestemmer hvornår du skal være færdig med at spise. Kokkene har kreeret en 5-retters menu som gør det nemt for dig derhjemme. Så har du mere tid til at være sammen med familie og venner på årets sidste dag. Pris:
695,- pr. person for 5-retters menu. Tilkøb af vinpakke 995,- for 5 flasker.

Læs mere
Fyrværkeri
Foto: Hans Linde
03

Restaurant Tinggården

Køkkenchefen Jan Friis Mikkelsens madstil tager udgangspunkt i det franske grundkøkken og hvor alt bliver lavet fra bunden. Årets nytårsmenu spænder derfor bredt i det franske. Hyg jer med en 7-retters menu fra Tinggården, til kr. 795. Mindste bestilling er 2 personer.

Madkollektivet
Foto: Madkollektivet
04

Madkollektivet-Naboskaber

Forkæl din nytårsgæster uden at stå i køkkenet hele dagen. Hos Madkollektivet er menuen sammensat af 4-retter samt lækre snacks til velkomstchampagnen. Vil du også slippe for at lave kransekagen har du mulighed for at tilkøbe kransekage stykker til menuen. Med den vedlagte guide er det blevet til en leg at være værten.

havfruen Hundested Havn
Foto: Havfruen Hundested Havn
05

Restaurant Havfruen Hundested

Nytårs Take-Away fra Havfruen på Hundested Havn. I kan nyde en lækker menu bestående af hummerbisque, det store fisk-og skaldyrsfad og til dessert Gateau Marcel med bær og knas. Pris pr. pers. 498.-

Julebord
Foto: Pixabay
06

Café Vaabensgaard

Tag madoplevelsen med hjem fra Café Vaabengaard i Gilleleje. Menuen består af Spinatpandekage med lokalt varmrøget laks, Kold agurkeshot - drys af saltmandler, Kalvemørbrad - kartoffelgratin med urter honningglaserede rødbeder og den lækre Fragilitéroulade med frisk frugt. Pris 425 kr pr. kuvert. 

Chokolade
Foto: Mammiya
07

Gamle Humlebæk kro

3-retters nytårsmenu hos Gl. Humlebæk kro er sammensat af gode, gedigne råvarer med en smag der er årets sidste aften værdig. Få maden leveret til døren eller lig selv vejen forbi kroen. Den vedlagte vejledning vil give dig mere energi til at du kan være den perfekte vært for dine nytårsgæster.

Fyrværkeri
Foto: Devon Breen
08

Tisvilde Bistro

Skal nytårsmenu være nemt i år? Bestil jeres årets sidste middag hos Tisvilde Bistro. Her vil menuen består af Bistroens hummerbisque tilsmagt med cognac på traditionelvis, hovedretten er stegt okse cuvette med pommes fondant, hertil sauté af Karl Johan og østershatte. Sjældent går man galt med at servere chokolade til dessert. Så til dessert er det intet mindre end Gateau Marcel serveret med bær kompot og nytårsknas.

Spisebord
Foto: Jill Wellington
09

Restaurant Teddy

Støt det lokale i Hillerød og bestil årets nytårsmad hos Restaurant Teddy. Den 4-retters menu kommer I rundt om: ristede marcona mandler, spanske oliven, Serrano skinke, rimmede kammuslinger, Hopballe kyllingeoverlår rullet med trøffel og svampefars, og slutter med Mørk chokolademousse med passionsfrugt gelé på toppen. Hvis du ønsker at spice aftenen op kan der tilkøbes ægte caviar.

Spørgsmål og svar om nytår