Gå til indhold
Nytår, glas på bordet

Nytårs take away 2021 i Nordsjælland: Tag restaurantoplevelsen med hjem

Foto: VisitNordsjælland

Restauranter i Nordsjælland, din nytårs take away menu kan komme fra. Du slipper for at stå i køkkenet hele dagen, og med minimal køkken stress, får du et brag af en nytårsmenu på bordet. I stedet kan du være sammen med dine nærmeste, og nyde årets sidste dag, samt de første time

Liste
Kort
Foto: Jens Heding
01

Knud

Nyd nytårsmiddagen fra spisehuset Knud som tidligere rummede fiskeauktion på Hundested Havn. Så selvfølgelig vil der være noget af havets perler på menuen. Hvis i ønsker det ekstra overdådigt trods prisen for de 3 retter er 295 kr. kan I tilføje både sort hummer og østers til menu. Ønsker I vin til maden og når rådhusklokkerne ringer har Knud sammensat to nytårskasser med vin som matcher med menuen og hvor der også er et glas velkomst bobler til dine gæsters ankomst.

02

Restaurant krydderiet

Bestil nytårsmenuen to- go hos Restaurant krydderiet som holder til på Hotel Hillerød. Menuen til 395 kr. består af tre retter. Skal I have en lille snack og champagne til Dronningens nytårstale kan I også bestille det med. Hvis jeres privat sommelier også holder ferie, så har restauranten gjort det muligt at tilkøbe vine som matcher retterne.

Bo i royale rammer når du tjekker ind på Fredensborg Store Kro
Foto: Fredensborg Store Kro
03

Fredensborg Store Kro

Spis nytårsmenuen fra Storekro derhjemme – så er der ingen der bestemmer hvornår du skal være færdig med at spise. Kokkene har kreeret en 4-retters menu som gør det nemt for dig derhjemme. Så har du mere tid til at være sammen med familie og venner på årets sidste dag.

Læs mere
Fyrværkeri
Foto: Hans Linde
04

Restaurant Tinggården

Køkkenchefen Jan Friis Mikkelsens madstil tager udgangspunkt i det franske grundkøkken og hvor alt bliver lavet fra bunden. Årets nytårsmenu spænder derfor bredt i det franske. Om I skal hygge jer med en 7-retters menu eller 4-retters, er op til jer. Bestil også brunch til dagen derpå.

Madkollektivet
Foto: Madkollektivet
05

Madkollektivet-Naboskaber

Forkæl din nytårsgæster uden at stå i køkkenet hele dagen. Hos Madkollektivet er menuen sammensat af 3-retter samt lækre snacks til velkomstchampagnen. Vil du også slippe for at lave kransekagen har du mulighed for at tilkøbe kransekage stykker til menuen. Med den vedlagte guide er det blevet til en leg at være værten.

havfruen Hundested Havn
Foto: Havfruen Hundested Havn
06

Restaurant Havfruen Hundested

Nytårs Take-Away fra Havfruen på Hundested Havn. I kan nyde en lækker menu bestående af hummerbisque, det store fisk-og skaldyrsfad og til dessert Gateau Marcel med bær og knas. Pris pr. pers. 498.-

Julebord
Foto: Pixabay
07

Café Vaabensgaard

Tag madoplevelsen med hjem fra Café Vaabengaard i Gilleleje. Menuen består af hummersuppe, blinis med laks, kalvemørbrad og den lækre chokolade dessert Gateau Marcel. Pris 395 kr pr. kuvert. 

Chokolade
Foto: Mammiya
08

Gamle Humlebæk kro

3-retters nytårsmenu hos Gl. Humlebæk kro er sammensat af gode, gedigne råvarer med en smag der er årets sidste aften værdig. Få maden leveret til døren eller lig selv vejen forbi kroen. Den vedlagte vejledning vil give dig mere energi til at du kan være den perfekte vært for dine nytårsgæster.

Mørbrad
Foto: Devon Breen
09

Tisvilde Bistro

Skal nytårsmenu være nemt i år? Bestil jeres årets sidste middag hos Tisvilde Bistro. Her vil menuen består af en cremet hummerbisque på traditionelvis, hovedretten er kalvemørbrad med sauté af svampe og spinat samt rødvinssauce. Sjældent går man galt med at servere chokolade til dessert. Så til dessert er det intet mindre end en blødende chokoladefondat med friske bær.

Spisebord
Foto: Jill Wellington
10

Restaurant Teddy

Støt det lokale i Hillerød og bestil årets nytårsmad hos Restaurant Teddy. Den 4-retters menu kommer I rundt om fisk, pasta, skaldyr, en god bøf med smagsintens sauce og slutter med en frisk dessert. Hvis du ønsker at spice aftenen op kan der tilkøbes franske østers, ægte caviar og kransekage.

Spisepinde
Foto: Tookapic
11

Sticks’n’Sushi

Er du en af dem der vil have menuen skal bestå af andet end sup’, steg og is? Men med nytårsmenuen fra Sticks’n’Sushi kan du få lav til at stikke og nappe i din yndlings japanske ret. Er det maki, nigiri, tataki eller sticks? Det er en god anledning til at hygge og være sammen med dem du har kær, på den sidste aften i 2021.

Spørgsmål og svar om nytår

Share your wonders: