Gå til indhold
©  Foto:

Særlige smagsoplevelser hos Mangholm sommer restaurant

Oplev Mangholm Sommerrestaurant, hvor sæsonens råvarer, den smukke Nordsjællandske natur, unikke smagsoplevelser og æstetisk skønhed går op i en højere enhed.

I sommerperioden fra den 7. juli til 30. september, byder Mangholm velkommen i deres unikke, nænsomt renoverede gamle staldbygning og skønne udendørs terrasse, omkranset af den smukke staudehave og med udsigt over egne marker og det vidunderlige, Nordsjællandske, bakkede landskab. Her inviteres du på helt særlige smagsoplevelser, direkte fra jord til bord. 

Restauranten holder aften åbent torsdag til lørdag samt fredag og lørdag til frokost. Søndag står i caféens tegn med kaffe og et lækkert udvalg af hjemmebagte kager.

Da restauranten har begrænsede antal pladser, anbefales det at gæster, der ønsker at spise i restauranten bestiller bord i god tid. Booking foretages på: www.mangholm.dk

Åbningstider:

  • Torsdag: Aften kl. 18-22
  • Fredag: Frokost kl. 12-15. Aften kl. 18-22
  • Lørdag: Frokost kl. 12-15. Aften kl. 18-22
  • Søndag: kl. 10-15. Café med kaffe og et lækkert udvalg af hjemmebagte kager.

Friske og økologiske råvarer

Køkkenet bestyres af Jakob Kierecki, der blandt andet har arbejdet som køkkenchef de sidste tre år på Helenekilde Badehotel, hvor han stod for at udvikle køkkenet til den yderst populære restaurant, den er i dag.

Jakob Kierecki brænder, ligesom Mangholms ejer Tine Hage, for de bedst tænkelige, friske og økologiske råvarer.  Alt mad bliver tilberedt af økologiske råvarer og serveret nænsomt og æstetisk, i en jordnær og hyggelig atmosfære, med en kærlig hilsen til det klassiske danske landkøkken. Alle vine er økologiske eller biodynamiske og nænsomt udvalgt til den fuldkomne smagsoplevelse. 

Hvad er Mangholm

Mangholm ligger helt unikt placeret midt i Nationalpark Kongernes Nordsjælland mellem Gribskov og Arresø, der er nogle af de største  naturområder på Sjælland. Her danner Mangholm en vigtig grøn korridor, hvor naturen og vildtet frit kan færdes, da gårdens jorde forbinder de to landskaber. Mangholm er et familiedrevet, 100 % økologisk og selvejet landbrug drevet af Tine, der i 10 år har arbejdet med det alsidige, regenerative landbrug, dyrehold, naturpleje og biodiversitet og her brænder for at formidle om natur, mad, kvalitet og bevaring af den levende kulturarv hun og familien aktivt tager del i.

Share your wonders: