skip_to_main_content
VisitNordsjælland

Restaurant Tinggården

På Restaurant Tinggaarden kan du nyde gourmet-retter og lækre vine. Her oser af velvære. Du mærker det med det samme, når du træder ind af døren i den røde stråtægte firlængede bondegård.

Tinggaarden ligger idyllisk placeret i skoven på landevejen mellem Frederiksværk og Helsinge 

Menukortet
På Restaurant Tinggaarden bliver råvarerne valgt med indsigt og omhu. Den gode mad skal laves fra bunden. Og dertil vinen, der skal binde hele oplevelsen sammen, er udvalgt efter smag og egnethed til maden. Vi har en menu på kortet, en dagens kødret og en dagens fiskeret. 

I en afslappet atmosfære i gårdens gamle stuer, bliver de udsøgte retter tilberedt af årstidens friske råvarer, så vidt muligt er økologiske og lokale.

Maden tilberedes med omhu af køkkenchef og mesterkok Jan Friis-Mikkelsen

Vinkortet

Vores vinkort består overvejende af europæiske vine. Til den aktuelle menu tilbyder vi altid en tilpasset vinmenu. Desuden har vi en række specialøl, økologisk æblemost og vine fra Frederiksdal.

Landhandel

I en tilhørende længe til gården er der indrettet en hyggelig landhandel, med mølleri, bageovn og et udvalg af egne varer og café. Her kan du købe hjemmebagt brød, en frokost ret eller kaffe og kage samt købe pålæg eller andet godt med hjem. Landhandlen har åben hele året. Læ mere og se specifikke åbningstider.