Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Tinggården

På Restaurant Tinggården kan du nyde gourmet-retter og lækre vine. Her oser af velvære. Du mærker det med det samme, når du træder ind af døren i den røde stråtægte firlængede bondegård.

Tinggården ligger idyllisk placeret i skoven på landevejen mellem Frederiksværk og Helsinge. Maden tilberedes med omhu af køkkenchef og mesterkok Jan Friis-Mikkelsen

Menukortet

På Restaurant Tinggården bliver råvarerne valgt med indsigt og omhu. Den gode mad skal laves fra bunden. Og dertil vinen, der skal binde hele oplevelsen sammen, er udvalgt efter smag og egnethed til maden. Vi har en menu på kortet, en dagens kødret og en dagens fiskeret. 

I en afslappet atmosfære i gårdens gamle stuer, bliver de udsøgte retter tilberedt af årstidens friske råvarer, så vidt muligt er økologiske og lokale.

Vinkortet

Vores vinkort består overvejende af europæiske vine. Til den aktuelle menu tilbyder vi altid en tilpasset vinmenu. Desuden har vi en række specialøl, økologisk æblemost og vine fra Frederiksdal.