©  Foto:

Restaurant Far til 4 | Familie & Fiskerestaurant

Hyggelig familierestaurant i Gilleleje. Med udsigt over klitter og hav. Restauranten er beliggende lige ved havnen og ikke langt fra Gilleleje centrum, hvor der er rig mulighed for shopping i de mange specialforretninger.

Restauranten serverer frokost menu der varer til kl. 16, herefter er det aften menuen man kan nyde. Lækre danske retter for enhver smag.

Gilleleje

... er Sjællands nordligste punkt. En dejlig sommer by med en aktiv fiskeri havn, masser af special butikker og et væld af oplevelser hele året.

Et oplagt sted til en shopping tur

Gilleleje er en livlig turist-, handels- og fiskerby med Sjællands største fiskerihavn som sit naturlige centrum. I byen finder du unikke forretninger, der matcher enhver stil og pengepung. Her er mange dagligvarebutikker, men også et stort udvalg af fx inspirerende brugskunstforretninger, frisører, legetøjsforretninger samt mange tøjbutikker. Handelsstandsforeningen sørger for at der gennem året bl.a. bliver arrangeret hyggelige torvemarkeder, kulturnat og musik. 

Trænger du til et hvil undervejs, så tag forbi Restaurant Far til 4. Som navnet antyder, er restauranten et børnevenligt spisested. 

  • Fra 12:00 - 15:30 kan du vælge din mad blandt frokostmenuen.
  • Fra 15:30 - 17:00 servere restauranten kun Wienerschnitzel, Fish and Chips og børneretter.
  • Fra 17:00 - 20:00 Kan du vælge fra aftensmenuen.

Så tag forbi Restaurant Far til 4 på Alfavej 21, Havnen 3250 Gilleleje, og nyd et mættende måltid.