Gå til indhold
©  Foto:

Nordic Park | Feriecenter

Ved Græsted i Nordsjælland ligger Nordic Park. En oase af naturlig skønhed, som danner rammen for en uforglemmelig oplevelse, hvad enten det er ferie eller fest. 

På Nordic Park er et feriested og et sted hvor du kan holde din konference eller den store fest. Du kan være dig selv, være sammen, være tilstede eller være helt off-line og i ét med naturen.

Her på stedet er det muligt at finde plads til ro og fordybelse. De store smukke udenomsarealer gør Nordic Park til det oplagte valg, hvis du skal holde ferie, fest eller konference.

Sansehaven er stedet hvor du kan finde rum og plads og trække vejret dybt ind og slappe helt af. Stilen er Nordisk. Og du finde en tydelig reference til gamle nordiske dyder både i byggestil, indretning og de forskellige anlæg i Parken. 

Ferielejligheder

Nordic Park råder over 10 moderne ferielejligheder. Lejlighederne er bygget som rækkehuse i 2 etager og indrettet med køkken i åben forbindelse med stuen. 2 af lejlighederne er udstyret med loftlift og sygeseng i stue etagen. Køkkenet er fuldt monteret med service, køleskab, ovn, kogeplader og opvaskemaskine. Badeværelset er stort og lyst. I alle lejligheder er der tv og dvd afspiller. Der er op til 6 sovepladser i hver lejlighed. Alle lejligheder har egen lille terrasse med møbler.

Værelser

"Bryggen" i Nordic Park er indrettet som værelser. Bryggen ligger lige ned til en af områdets søer, og med en skøn udsigt ud over området. Fra hvert værelse er der direkte adgang til ude område med bord og stole. Størrelsen på Bryggens værelser variere, lige fra det enkle værelse med 2 senge af 90x200, hvor der er adgang til fælles bad og toilet samt fælles køkken, til den lille studio lejlighed med eget køkken og eget bad og toilet.

Bemærk

Husdyr er ikke tilladt på værelserne. Alle værelser og ferielejligheder er ikke ryger.

Share your wonders: