©  Foto:

Kap Halsnæs 2025 | Lynæs Madbar inviterer på en gastronomisk rejse gennem Halsnæs

Kap Halsnæs er en årlig måltidsfestival i Lynæs, hvor du inviteres på en kulinarisk rejse gennem området. Menuen sammensættes af lokale råvarer og fortæller historien om Halsnæs gennem smagen.

En festival med lokale råvarer

Festivalen hylder Halsnæs’ producenter og deres råvarer. Her forvandles fisk, grønt, frugt og mejeriprodukter til en menu, der kombinerer hav, marker og gårde i området.

Et udvalg af serveringer

Menuen byder på alt fra friske grøntsager og surdejsbrød til fiskeretter, hjemmelavet pasta og en sød afslutning med lokale æbler. Det er en kulinarisk rejse, hvor hvert element fortæller en historie fra området.

Menuen på Lynæs Madbar – fire serveringer fra Halsnæs

Første servering

  • Salt udskæring fra Egerødgaard

  • Marinerede oliven

  • Lynæs Bagerens surdejsbrød med olivenolie

  • Friskost fra Tothaven

Anden servering

  • Crudo på kuller med syre, salt og spice

  • Toppet med grønt fra Lerbjergaard & Sølager

Tredje servering

  • Frisk linguine pasta

  • Serveret med ragu fra Engmosegaard

Fjerde servering

  • Trifli på Arresø æbler

  • Sprød knas og syrlig creme

Smagen af fællesskab

Kap Halsnæs er mere end en middag – det er et fællesskab om mad, kultur og lokal identitet. Hele bordet deler samme menu, så oplevelsen bliver social og fuld af nærvær.

Muligheder for tilpasning

Menuen kan justeres, så både pescetarer og vegetarer kan være med. Fokus er på at samle gæsterne omkring bordet og give alle mulighed for at opleve smagen af Halsnæs.

Praktisk information

  • Hvornår: Hele uge 42. Alle dage fra d. 10-19. oktober kl. 17:00-20.30
  • Hvor: Lynæs Madbar, Lynæs Havnevej 3D. 3390 Hundested
  • For mere information og priser, se Lynæs Madbar Husk at reservere bord.