©  Foto:

Kap Halsnæs 2025 | Gastronomisk rejse gennem Halsnæs på Restaurant Knud

Tag på en kulinarisk rejse gennem Halsnæs hos Restaurant Knud på Hundested havn. Her serveres en særlig 4-retters menu, der hylder områdets lokale råvarer og smagsnuancer. Oplev vinterens bedste smagsoplevelser med udsigt over havnen.

Smagen af Halsnæs – 4 serveringer

Restaurant Knud byder på en gastronomisk oplevelse med en menu, der kombinerer lokale råvarer og kreative smagskombinationer.

Menuen – fra havet og jorden

  • Forret: Rugmelsstegt kulmule med lokale svampe, speltotto rørt med Tothavens gedeost, citronsmør og puffet Ølandshvede fra Grønnessegaard.
  • Mellemret: Saltet og tørret torskerogn (bottarga) serveret på rødbeder vendt i gastrik og græskarpuré fra Sølager, toppet med blæret tang og hjemmelavede brødcroutoner.
  • Hovedret: En halsnæsk udgave af surf’n’turf: Økologisk oksesteg fra Engmosegaard, hvidløgsstegte rosérejer og krabbebisque kogt på lokale strandkrabber. Hertil bagte rødder og kål fra Andelsgården.
  • Dessert: Tutti Frutti “Sonntag” – en sød opsamling på sæsonens frugter og bær, serveret med vaniljeis, makroner og havtornskum.

Oplev Halsnæs gennem smagsløgene

Menuen er skabt med omtanke for lokale råvarer fra Halsnæs’ gårde, bryggerier og natur. Hver ret fortæller en historie om områdets rigdom og kulinariske traditioner.

Vinoplevelser med personlighed

Vinmenuen, kurateret af sommelier Lotti Lotti, byder på fire karakterfulde valg, der matcher hver ret og tilfører middagen ekstra dybde og kant.

Børnevenligt og grønt alternativ

Børn er meget velkomne og får en særlig menu med sprøde chips, rejecocktail og grillkylling med fritter samt frugt og is. Menuen kan også serveres pescetarisk med en grøn hovedret.

Praktisk information

  • Hvornår: Hele uge 42. Alle dage fra d. 10-19. oktober kl. 12:00-22.00
  • Hvor: Restaurant Knud, Havnegade 18, 3390 Hundested
  • For mere information og priser, se Restaurant Knuds hjemmeside. Husk at reservere bord.
  • Drinks og vine købes separat til gode priser.