skip_to_main_content

Hundested Havn

Hundested Havn ligger mellem fjord og hav og lige midt i byens centrum. Hundested Havn byder på alle tiders mulighed for at nyde den skønne natur, og i den gamle fiskerihavn finder man en kultur-og oplevelseshavn.

Om morgenen landes der fisk af de lokale fiskere og senere emmer der af stemning fra gallerier, spisesteder, glaspusteri, bryghus og en oplevelsesplatform, hvor der klappes fisk og fanges krabber.

Selve havnekontoret findes på første salen over Bendix Copenhagen og Backhaus Brown midt på kulturkajen. Gæstesejlere skal anløbe mellemhavn, lystbådehavn eller sydhavn. Yderhavn og godshavn må ikke benyttes.

Havnepenge pr. døgn:

  • 0 - 8,99 m 170 kr.
  • 9 - 11.99 m 190 kr.
  • 12 - 14,99 m 220 kr.
  • 15 m og derover 300 kr. 
  • Trailerrampe 110 kr. pr. dag

Autocamper

  • Kr. 170,00
  • Kr. 40,- for depositum af kort
  • Kr. 25,- til forbrug til el / bad. 

Betaling

Betalingskort til havneafgift, el-forbrug og baderum købes i kortautomat v/ havnekontoret eller i servicebygningen som ligger på vejen Ved Isefjorden. Havneafgift betales senest 30 min. efter ankomst. 
Betalingspligt begynder efter kl. 16:00. 

 

Betalings parkering på havnen

Hundested Havn har indgået en aftale med ParkZone og der er betalings parkering på havneområdet. 1 times parkering koster mellem 7-9 kr/ time. Betaling foregår enten via app´en ParkZone Go / Easy Park eller direkte ved betalings automaterne på havnen. 

Åbningstider på havnekontoret

Havnekontoret er åbent mandag til fredag mellem 8-12 og 14-15. Se efter flagstander ”HAVNEKONTOR” på midtermolen 

Betalingskortet købes i kortautomaten med dankort og andre kreditkort. Kontantbetaling henvises til havnekontoret. 

Betalingskortet bruges som adgangskort til toiletter, baderum og betaling af individuelt el-forbrug. Betalingskort returneres i kortautomat. Depositum (DKK 40,00) og resterende pengebeløb på kortet refunderes.


Lokalbanen

Toget kører til havnen i Hundested når der er færgeafgang. I sommerperioden er det to gange i timen og resten af året én gang i timen. Afgang minuttal halv fra Hillerød station kører direkte til Hundested Havn.