©  Foto:

Hundested Havn

Hundested Havn ligger mellem fjord og hav og lige midt i byens centrum. Hundested Havn byder på alle tiders mulighed for at nyde den skønne natur, og i den gamle fiskerihavn finder man en kultur-og oplevelseshavn.

Hundested Havn er rå men autentisk. Om morgenen landes der fisk af de lokale fiskere og senere emmer der af stemning fra gallerier, spisesteder, glaspusteri, bryghus og en oplevelsesplatform, hvor der klappes fisk og fanges krabber.

På havnen kan du opleve kunst og kultur hos de arbejdende værksteder, der præsenterer varer af høj kvalitet, kreativitet og et godt håndværk.

Kombinationen af en aktiv havn og en sprudlende kulturhavn, gør Hundested havn til noget særligt. Her er eget bryghus hvor det lokalt brygget øl flyder fra hanerne, mange gode restauranter, lige fra burgers, stjerneskud og muslinger til det kystnære bistro køkken. Man kan hos dem alle sidde udenfor på kajkanten og spise sin mad med udsigt til lystbådehavnen og færgen der i halvtimes drift sejler over fjorden mellem Hundested og Rørvig havn. 

Hundested havn byder også på aktiviteter både for store og små. Her er en flot minigolfbane med 18 huller og dertil hørende ishus og café. Legeplads til de helt små og en stor oplevelsesplatform med to rørebassiner, hvor man kan komme med under havets overflade og klappe fisk og fange krabber. 

Hundested Havnekontor

Selve havnekontoret findes på første salen over Bendix Copenhagen og Backhaus Brown midt på kulturkajen. Gæstesejlere skal anløbe mellemhavn, lystbådehavn eller sydhavn. Yderhavn og godshavn må ikke benyttes.

Havneafgift pr. døgn

  • 0 - 8,99 m 175 kr.
  • 9 - 11.99 m 200 kr.
  • 12 - 14,99 m 225 kr.
  • 15 m og derover 300 kr. 
  • Trailerrampe 115 kr. pr. dag

Autocamper

Hundested havn har plads til ialt 24 autocampere. Der er åbent hele året. Autocamper pladserne findes ved Isefjorden 24 og Amtsvejen 1, Hundested. 

  • Pladsgebyr Kr. 200,00
  • Kr. 40,- for depositum af kort
  • Kr. 45,- til forbrug til el / bad. 

Betaling

Betalingskort til havneafgift, el-forbrug og baderum købes i kortautomat v/ havnekontoret eller i servicebygningen som ligger på vejen Ved Isefjorden. Havneafgift betales senest 30 min. efter ankomst. 
Betalingspligt begynder efter kl. 16:00. 

 

Betalings parkering på havnen

Hundested Havn har indgået en aftale med ParkZone og der er betalings parkering på havneområdet i perioden fra marts til oktober. 1 times parkering koster mellem 7-9 kr/ time. Betaling foregår enten via app´en ParkZone Go / Easy Park eller direkte ved betalings automaterne på havnen.

 

Åbningstider på havnekontoret

Havnekontoret er åbent året rundt. Du kan se de specifike åbningstider på deres hjemmeside. Se efter flagstander ”HAVNEKONTOR” på midtermolen. Betalingskortet købes i kortautomaten med dankort og andre kreditkort. Kontantbetaling henvises til havnekontoret. Betalingskortet bruges som adgangskort til toiletter, baderum og betaling af individuelt el-forbrug. Betalingskort returneres i kortautomat. Depositum (DKK 40,00) og resterende pengebeløb på kortet refunderes.


Lokalbanen

Lokalbanen kører til havnen i Hundested når der er færgeafgang. I sommerperioden er det to gange i timen og resten af året én gang i timen. Hvis du fanger toget der afgår minuttal halv fra Hillerød station kører toget direkte til Hundested Havn.