©  Foto:

Find ro og fred i Nordsjælland på Danhostel Tisvildeleje

Overnat godt og billigt på Danhostel Tisvildeleje og bo tæt på strand, natur, kultur og attraktioner.

Danhostel Tisvildeleje – En oase i Nordsjælland

Danhostel Tisvildeleje er som en oase beliggende i Nordsjælland, kun 10 minutters gang fra nærmeste strand, en halv times kørsel til Hillerød og mindre end en times kørsel til København. Der er næsten tog lige til døren med kun 5 minutters gang fra Godhavn Trinbræt.

Overnat på Danhostel Tisvildeleje, som er en del af Sankt Helene Feriecenter, der er indrettet omkring en restaureret gård og har i alt 40 værelser. Indtjekning på værelserne er fra kl. 15.00, og udtjekning er kl. 10.00
Her kan du enten være på selvforplejning eller spise i restauranten Derudover er der legeplads, minigolf og direkte adgang til det fantastiske skovområde i Tisvilde Hegn.

Her kan du tilberede din egen mad i et af fælleskøkkenerne eller spise i restauranten, som er åben i skolernes sommerferie. Derudover tilbydes der aktiviteter som minigolf, kæmpeskak og direkte adgang til det fantastiske skovområde, Tisvilde Hegn.

Sommerby og skønne oplevelser lige rundt om hjørnet

Der er kun 800 meter til Tisvildeleje by, en hyggelig sommerby med caféer, restauranter, brugskunstbutikker, bager, købmand, antikvitetsbutikker og interiørbutikker med mere.

Tag en gåtur langs kysten til Helene Kilde, eller til den nye børnevenlige naturlegeplads i skoven, og se om du kan finde Asserbo Slotsruin ved at gå igennem skoven mod endnu en dejlig sommerby langs den danske riviera, nemlig Liseleje.

Nordsjælland har meget at byde på, lige fra lokale gårdbutikker, smukke slotte både i Fredensborg og Hillerød, Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk, Esrum Kloster. Hvis du har børn med, kan de deltage i skattejagter, spille spil og nyde mange andre aktiviteter på egen hånd.

I juli måned kan de endda være med til at fodre gårdens dyr (undtagen uge 29). Imens kan du selv nyde den oase, som Danhostel Tisvildeleje udgør i Nordsjælland.