Gå til indhold
©  Foto:

En helt speciel sejltur på Arresø med harmonika og sømands sange

Kom med på eftermiddagstur med sømandssange den 20. juni 15:30 når turbåden M/S Frederikke lægger fra kaj på Danmarks største sø – Arresø. 

Kom med på turbåden M/S Frederikke når hun sejler ud på Danmarks største sø og oplev den smukke natur der omringer Arresø fra søsiden.  

Turen byder på en dejlig eftermiddagstur ud på Arresø. Som noget helt specielt sejler Jan Ahrensberg med, og sammen kan i alle mand om bord synge med på sømands sange til den skønne harmonika musik. 

Den 26. maj 2012 købte Arresøfarten køber Frederikke for  kun 1 krone! Det endte dog, i en sjov historie, med at være endnu billigere. For senere finder dem ombord 1 krone liggende på dækket. Den sjove historie lyder, at dem fra Arresøfarten ikke ved om det var fordi borgmesteren synes de skulle have haft m/s Frederikke gratis, eller fordi det ville have kostet ham mere at bogføre beløbet. 

Historien er god og du kan læse meget mere om m/s Frederikke's historie og sejltider  der i 1998 blev overtaget af Frederiksværk Turistforening.  

Praktisk information

  • Dato: 29. Maj 2022 kl. 15.30-18.00
  • Pris: Kr. 150,00 excl. gebyr | Book dine billetter her
  • Badning. Det er ikke tilladt at bade i Arresø på grund af vandkvaliteten. Men Nordsjælland byder på nærliggende strande i området
  • Fiskeri. Det er tilladt at fiske i Arresø og der kan fiskes fra steder der er lovligt offentligt tilgængelige og fra båd. Det kræver lystfiskertegn at fiske i søen. Læs mere om fiskeri i Nordsjælland