©  Foto:

Løvfaldstur - M/S Frederikke på Arresø

Oplev et uberørt og enestående smukt efterår på Arresø - tag med på sæsonens sidste sejlads med turbåden M/S Frederikke på Danmarks største sø – Arresø. Årets sidste tur er Løvfaldsturen. 

Hvis man ønsker at opleve en uberørt og enestående natur-så tag på en sejltur med turbåden M/S Frederikke på Arresø - Danmarks største sø med et areal på næsten 41 km2.

Efteråret byder på de smukkeste farver og denne søndag eftermiddag d. 29. september kl. 14-17.00 kan du komme med på en skøn løvfaldstur med M/S Frederikke på Arresø. Kom og oplev skoven når den er smukkest set fra søsiden. Tag gerne kaffen og kagen med. 

Dato: Den 29. September 2024 kl. 14.00-17.00. | Voksen Kr. 150.- og børn 4-12 år kr. 45.- excl. gebyr| Køb billetter til turen

Mødested: Arresødalvej 103, 3300 Frederiksværk.

Tæl kirker og find seværdigheder undervejs

På søen er der mulighed for at se hele 5 kirker; Vinderød Kirke, Ramløse KirkeAnnisse Kirke, Lille Lyngby Kirke og Kregme Kirke. Frederiksværk Kirke kan ses hvis du på gåben går turen lags kanalen og ind mod Frederiksværk by. Den ligger nemlig lige klods op ad den brede å sti. Lige i nærheden af båden kan man også besøge den offentlige Arresødal Park ved Arresødal Slot, hvor der også er sti til en fugleudkigsplads, med den smukkeste udsigt over Arresø.

Praktisk information til turen

  • Ved store børnegrupper er du selv forpligtet til at medbringe redningsveste.
  • Det er ikke tilladt at bade i Arresø på grund af vandkvaliteten. Men området byder på mange andre dejlige oplevelser.
  • Hvis du kommer nordfra til Arresødal og M/S Frederikke, vil din GPS gerne lede dig ind af vejen fra Vinderød siden af! Den vej er spærret med en bom. Du skal derfor fortsætte mod Frederiksværk og Hillerød til den store rundkørsel ved MC Donalds med den blå port. Tag vejen rundt i hele rundkørslen og kør ad samme vej du kom fra. Ca. 400 m fremme til højre, er skiltet mod turbåden Frederikke.