Gå til indhold
©  Foto:

Byaasgaard - Gårdbutik & Camping

Byaasgaard - Gårdbutik & Camping ligger direkte ned til Roskilde Fjord, midt mellem Frederiksværk og Hundested. Ideel plads for personer som ønsker at være i naturen og alligevel tæt på byen.

Her er store legepladser, hoppepude, bademuligheder, krabbefiskeri fra badebroen, masser af hyggelige muligheder for de fleste.

Byaasgaard - Gårdbutik & Camping ligger midt på Halsnæs mellem Hundested og Frederiksværk, med den smukkeste udsigt over Roskilde Fjord. Her kan børnene boltre sig på hoppepuden, i klatrestativet eller bade med mor og far i fjorden. Vi har en badebro som tager dig ud på det gode sted. Hillerød og Roskilde er kun 1/2 times kørsel væk og København og Helsingør ca.1 time. Byaasgaard - Gårdbutik & Camping har det meste..lige fra hygge til gratis hotspot.

Rent-a-tent. Camping med stil

Kunne du tænke dig at holde campingferie og så alligevel med stil? Det kan du nu få mulighed for på Byaasgaard - Gårdbutik & Camping. Her kan du vågne op til den skønneste fjordudsigt og med vue direkte op til stjernehimmelen. Kombiner bekvemmelighederne ved at bo på hotel med camping livet. Teltene er til 4 pers.

Faciliteter

Familie- og handicap baderum; 4 stk. ca. 10 m2. Puslepladser/rum, vaskeri, fælleskøkkener, gratis internet via hotspots, bade- og bådebro, fiskebord.

Vi glæder os til at byde jer varmt velkommen. 

 

Share your wonders: