©  Foto:

Børnenes Trafikplads i Helsinge - Brug både hovedet og kroppen

I gågaden i Helsinge centrum finder du en lille trafikorienteret plads for børn og deres forældre. Her flyver tiden hurtigt – og du får trætte børn med hjem, som både har brugt kroppen og hovedet.

Interaktiv og bæredygtig legeplads

Trafiklegepladsen er et interaktivt og bæredygtigt bidrag til børn - og det er en sjov måde at lære om trafikken, der er alle steder i vores hverdag.

Leg, du er brandmand eller lastbilchauffør

Pladsen består af træbiler, der er malet og udformet som blandt andet busser, brandbiler og lastbiler. Kravl op i bilerne og leg, du er en brandmand i udrykning, tag en tur i den gule bus og husk at trykke stop, eller sæt dig ind bag rattet i lastbilen og kør på langtur til Tyskland.

Prøv spillene og vind point

Prøv også trafikspillene på legepladsen og se, om du ved mere om trafik, end dine søskende, forældre eller venner. Den med flest point vinder.

I kan også snakke om trafik og god opførsel på veje og fortove ved at se på illustrationerne, der pryder pladsen.

TrafikBedste giver gode råd

Stil dig hen til trafiklyset og hør TrafikBedstes allerbedste råd til at færdes i trafikken. Måske samler du nok information til at vinde i trafikspillet. I trafikhjulet kan dem, der er løbet tør for strøm på mobiltelefonen lade den op igen.