Gå til indhold
Rhododendron haven ved Nivaagaard Malerisamling

Det sker i maj

Foto: Tine Uffelmann

Hvad skal du opleve i Nordsjælland i maj? Du kan i hvert fald vælge mellem masser af spændende udstillinger, nyde det spirende forår på bondegårdsbesøg, se de prægtige sandskulpturer blive til eller komme med på en guidet rundvisning. 

Liste
Kort
Hundested Sandskulpturfestival
Foto: Christian Warrer
01

Hundested Sandskulpturfestival

Hundested Sandskulpturfestival kan opleves igen i 2023 på havnen i Hundested. De smukke skulpturer kan ses fra d. 18. maj-22. oktober 2023.

Læs mere
Tag med Arresø Sejladsen M/S "Frederikke" på sejltur
Foto: M/S Frederikke
02

Tag med Arresø Sejladsen M/S "Frederikke" på sejltur

Oplev en uberørt og enestående smuk natur - og tag på sejltur med turbåden M/S Frederikke på Danmarks største sø – Arresø. 

Læs mere
Rhododendronparken ved Nivaagaard - En eksplosion af farver i rødt og lilla
Foto: Tine Uffelmann / VisitNordsjælland
03

Rhododendronparken ved Nivaagaard - En eksplosion af farver i rødt og lilla

Følg stierne gennem enorme buske. Se blomster i et væld af farver. Sæt dig på en bænk og nyd roen. Ved Nivaagaards Malerisamling ligger en stor og frodig park.

Læs mere
Bedstemor Ann´s Besøgsbondegård
Foto: Nikolaj Danielsen
04

Besøgsbondegårde i Nordsjælland

Selv helt små børn elsker dyr, og det er et sjovt og hyggeligt udflugtsmål at tage på bondegårdsbesøg i Nordsjælland. Besøgsbondegårdene er klar til at tage imod jer, og ungerne kan komme helt tæt på katte og kaniner, geder og får, køer, heste, grise og høns i frisk luft og dejlig natur.

05

Forårsmarked på Kulturbroen i Gilleleje | Lokale smagsoplevelser

Nyd en hyggelig forårsdag i Gilleleje, når Kulturhavnen i Gilleleje og Smag på Nordsjælland inviterer dig til forårsmarked på Kulturbroen lørdag d. 27. maj 2023. Lad dine smagsløg blive forkælet af sk...

Læs mere
Yoga ved Lynæs Strand
Foto: Yogalandskab
06

Yoga i sommerlandet

Find den indre ro, nyd den smukke natur der omgiver dig og deltag på et af de mange udendørs sommeryoga tilbud i Nordsjælland. Du kan være med til at dyrke yoga på stranden, strandengen og med udsigt til Kattegat, Isefjord, skove og marker. 

Byvandring i Frederiksværk: Gang i historien - krudt, kugler, kanoner
Foto: Industrimuseet Frederiks Værk
07

Byvandring i Frederiksværk: Gang i historien - krudt, kugler, kanoner

Mellem gode historier og god motion er der ingen modsætning. Museet inviterer derfor på en 3 timer lang vandring – på tur i den lokale Danmarks historie.

Læs mere
08

Tag med til fællesspisning i det nordsjællandske

Hvem vil du spise sammen med over et godt måltid mad? Kig forbi til fællesspisning både under tag og i det fri i Nordsjælland. Få hilst på dine venner, din nabo eller få nogle nye venskaber. Maden er klar, du booker blot og møder op sammen med dine venner og det gode humør. 

09

En helt speciel sejltur på Arresø med harmonika og sømands sange

Kom med på eftermiddagstur med sømandssange den 20. august 15:30 når turbåden M/S Frederikke lægger fra kaj på Danmarks største sø – Arresø. 

Læs mere
Tangsafari ved Lynæs
Foto: Dansk Tang
10

Tangsafari ved Lynæs

Går man ved Kattegat findes der forskellige arter af tang, og området omkring Hundested og Lynæs ved Isefjorden i Nordsjælland, er et godt sted, hvor der findes mange tangarter.

Læs mere

Share your wonders: