VisitNordsjælland

Tisvildeleje – historisk badeby og ung kultur

Tisvildeleje er den historiske badeby, hvor storbyens bohemer i generationer har søgt fred for rampelyset og det hektiske storbyliv. Men byen ved havet er ikke gået i stå, unge lokale ildsjæle står bag populær musikfestival.

Tisvildeleje Strand
Tisvildeleje - Hygge langs stranden i vejkanten

Her ved havet, skoven og hegnet kan man geare ned og blive ét med naturen. Den kilometerlange, hvide sandstrand har god plads til alle, og man kan altid finde sit eget lille sted i klitterne, ligesom der er muligt at vandre i Tisvilde Hegn og nyde stilheden, helt for sig selv.

Men Tisvildeleje er også masser af socialt liv. Musikfestivalen Musik i Lejet er populær. Det årlige Kildemarked med kunsthåndværk, underholdning, mad og drikke trækker masser af besøgende og på lørdage i sommermånederne er der loppemarked på Birkepladsen.

Tisvilde Bio sørger for kvalitetsfilm og Bio Bistro for underholdning og god mad hele året. Oplev ægte badebystemning på historiske og nænsomt restaurerede badehoteller, hvor forkælelse og hjemlig atmosfære er i højsædet.

 

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

3220 Tisvildeleje

Koordinater

Længdegrad : 12.065543

Breddegrad : 56.058799

Begivenheder og seværdigheder

Den skønne hvide sandstrand og havet er naturligvis hovedattraktionen, men når du er mæt af at solbade og tumle dig i bølgerne, er der interessante seværdigheder og fine oplevelser i og omkring Tisvildeleje. Se her hvad du skal opleve.

 

Praktisk information

Her finder du nyttig information til planlægning og brug under din ferie i Tisvildeleje

Find åbningstider på turistinformationen, planlæg din ferie, se kort over byen, hvordan kommer man rundt med offentlig transport, læs VisitNordsjællands feriemagasin, find en blå flag strand og hvor lejer man en cykel?