Grønnessegaard Gods Nattevandring

Pilgrimsveje og vandrerruter i Nordsjælland

Heatherhill
Tisvildevejen i Nordsjælland. En vandrerute med smukke naturoplevelser på Sjælland.

"Tab for alt ikke lysten til at gå. Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til og går fra enhver sygdom. Jeg har gået mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den." Citat: Kierkegaard

Vandreruter i Nordsjælland

Pilgrimme har vandret her siden middelalderen og vores egen Kierkegaard brugte området til en mental pause og skrev ’man kan vandre sig ud af problemerne’. Nordsjælland har alt en vandrer skal bruge, så pak rygsækken, snør vandreskoene, og få en på opleveren i områdets unikke natur. Hvis du er til det mere rå og barske, kan du selv lave lejr, sanke din mad og tænde bål. Start morgenen med en dukkert i havet eller i en af søerne, du gerne må bade i. Her er også plads til, at du trækker stikket ud, tager uret af og går afsted på en vandretur ind i dig selv. 

Tisvildevejen i Nordsjælland. En vandrerute med smukke naturoplevelser på Sjælland.

Vandretur - og naturoplevelser på Tisvildevejen

Esrum-Tisvildevejen er en 77 km lang vandrerute fra Esrum Kloster til Tisvilde. En kulturhistorisk oplevelsesrute, der videreformidler hvad Nordsjælland rummer af natur, kultur og lokale produkter. Ruten er skabt af frivillige og går gennem otte små landsbyer i nogle af de smukkeste, naturrige og mest kulturhistoriske interessante områder af Nordsjælland. Man kan overnatte i landsbyerne både i det fri og på B&B. 

Heatherhill

God stil i vandresporet

Haldbjerg Shelters

Spisesteder i Nordsjælland

Nordkyststien Rute 47

Sarah in the Green -En dansk foto- og rejseblog

Kom ud i naturen

Nordsjælland i lavt gear: 20 timers kajak- og sheltertur på Esrum Sø
Kajak på Esrum Sø
Troldeskoven, Rusland og Fantasiens Ø – oplev speciel natur og kulturspor
Grønnessegaard Gods Nattevandring
Ud i naturen
Grønnessegaard Gods Nattevandring
Aktiv i naturen
Tisvildevejen