Golf-Nordsjælland

Spil golf i Nordsjælland

Foto: VisitNordsjælland

Tag på golfferie i Nordsjælland, hvor du kan opleve fairways ved smukke søer og i couperet terræn. Nordsjælland er rig på skøn natur og hyggelige overnatningssteder, og uanset hvor du overnatter, er der ikke ret langt til første tee på en af Nordsjællands udfordrende golfbaner. 

Har du aldrig før prøvet at spille golf er dit ophold i Nordsjælland måske lige den rette anledning. På denne side kan du få lidt informationer om spillet og du kan også se hvor du kan prøve kræfter med denne udfordrende og traditionsrige sportsgren.

Kongegolf i Nordsjælland

Fire af Nordsjællands bedste golfklubber er gået sammen om Kongegolf og tilbyder fælles rabat på greenfee. Køb Kongegolf Greenfee tilbuddet med fire gange greenfee for kun 1300 kr og spil alle fire baner eller tag en ledsager med og spil to baner. Alle fire baner har 18 huller midt i Nordsjællands smukkeste natur, og klubbernes restauranter står parat med lækre tilbud på mad før og efter runden. 

Asserbo Golf Club

Asserbo Golf Club ligger ved Frederiksværk og midt i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Fredensborg Golf Club

Banen hører til blandt Nordsjællands smukkeste, er en let kuperet bane, beliggende i storslået natur mellem skov og sø, og med mange naturlige hindrin...

Gilleleje Golfklub

Gilleleje Golfklub ligger lige midt i den smukke Nordsjællandske natur og er en 18 hullers mesterskabsbane. Her er et godt, sportsligt, og socialt mil...

Hornbæk Golfklub

Unikke oplevelser på en unik og flot golfbane i Hornbæk.

Nordsjællandske golfbaner

Golf i Nordsjælland byder på muligheden for at opleve fysisk aktivitet kombineret med hyggeligt samvær. De mange golfbaner har både fantastisk udsigt over vandet, kuperede og spændende baner og du kan spise god mad på de tilhørende restauranter. 

Liste
Kort

Pay and Play – par 3 baner

Hvis du aldrig har prøvet at spille golf, så er der rig mulighed for at udfordre familien i dette gamle og traditionsrige spil. Herunder kan du se, hvor du kan spille golf, uden nogen golf erfaring. I kan spille op til 4 personer og hvis I er flere kan I lave to hold, som på golfsprog hedder – bolde. Giv hinanden en god oplevelse på en af de smukke baner - og hvem ved – måske får en af jer Hole in One.

Ree Golf Club

Ree Golf ved Helsinge har en 9 hullers par 3 bane. Udstyr kan lejes.

Nivå Golf Club

Nivå Golf har en 9 hullers par 3 bane anlagt rundt om en sø. Udstyr kan lejes.

Asserbo Golf Club

Asserbo Golf Club, har en 6 hullers par 3 bane. Om søndagen efter kl. 12 er det gratis at benytte par 3 banen. Udstyr kan lejes.

Konventum Hotel & Konferencecenter

Når du overnatter på Konventum, kan du frit benytte stedets par 3 bane og leje udstyr på hotellet.

Vil du opleve mere ?

Mad & drikke

Nordsjælland – Københavns spisekammer. Nordsjælland er det gode liv, den gode mad, de gode drikkevarer og de gode oplevelser.

Overnatning

Overnatning er en vigtig del af dit besøg i Nordsjælland. En god nattesøvn og et sundt og styrkende morgenmåltid gør dig frisk og veloplagt til dagens oplevelser. Rejser du alene, som par, som børnefamilie eller som gruppe? Find den type af overnatning som lige præcis opfylder dine ønsker ...

Hvad sker der i Nordsjælland

Nordsjælland har store events og farverige festivaler, men også masser af lokale markeder, udstillinger, koncerter og naturoplevelser. Bliv inspireret her.