Gå til indhold
blive viet i kongernes nordsjælland hvor kan vi holde bryllup blive gift

Bryllup – bliv viet i Nordsjælland

Foto: Natasha Fernandez

Gør en af livets smukkeste dage endnu smukkere, og oplev den i Nordsjælland. Her finder I de helt rigtige naturskønne omgivelser til et romantisk bryllup. Hold festen på et af vores klassiske badehoteller, og hold endda selve ceremonien under åben himmel langs Den Danske Riviera.

hvor kan vi blive gift bryllup fest hotel nordsjælland
Foto: Thomas William
Bryllup på Hotel Hillerød
Foto: Hotel Hillerød

Her på siden kan I finde oplysninger om det, der skal til, for at den store dag bliver vellykket. Under det praktiske findes også kontaktoplysninger til bryllupsarrangører, der kan hjælpe med papirer m.m. Det er her, I finder inspiration til jeres drømmebryllup og den første dag i resten af jeres liv sammen.

At blive forelsket var den lette del – at planlægge et bryllup, puha… Nicey Nash

Bryllupsfest i Nordsjælland

Bor du i eller omkring København, og vil du gerne hold din Bryllupsfest lidt uden for byen - så er Nordsjælland et oplagt valg. Bryllupsfesten er noget specielt, derfor er det vigtigt at vælge det helt rigtige sted. Du vælger om det skal klassiske, rustikke eller historiske omgivelser.

Bryllupsfesten

Foto: Wedding Stories

De utraditionelle bryllupssteder

I Nordsjælland er der masser af smukke og utraditionelle steder, hvor vielsen kan foregå samt hvor I efterfølgende kan få tage Jeres smukke bryllupsfotos. Vi giver her et par eksempler, som blot kontaktes direkte. 

Share your wonders: