Bliv viet i Kongernes Nordsjælland

Bryllup – bliv viet i Kongernes Nordsjælland

Foto: Natasha Fernandez

Gør en af livets smukkeste dage endnu smukkere, og oplev den i Kongernes Nordsjælland. Her finder I de helt rigtige naturskønne omgivelser til et romantisk bryllup. Hold festen på et af vores klassiske badehoteller, og hold endda selve ceremonien under åben himmel langs Den Danske Riviera.

Her på siden kan I finde oplysninger om det, der skal til, for at den store dag bliver vellykket. Under det praktiske findes også kontaktoplysninger til bryllupsarrangører, der kan hjælpe med papirer m.m. Det er her, I finder inspiration til jeres drømmebryllup og den første dag i resten af jeres liv sammen.

At blive forelsket var den lette del – at planlægge et bryllup, puha…

Nicey Nash

Bryllupsplanlægning

De små detaljer der skaber den store dag

Ceremonien

I Kongernes Nordsjælland er der masser af smukke og utraditionelle steder, hvor vielsen kan foregå. Kontakt stederne direkte for planlægning af jeres bryllup.

Bryllupsfesten

Her finder I tips til de steder i Nordsjælland bryllupsfesten kan holdes.

Overnatning

Efter en dejlig bevægende dag, er det rart at kunne trække sig tilbage og nyde dagens indtryk i fred og ro, hvad end du har været hovedperson eller gæst. Nordsjælland byder på flere forskellige muligheder for at booke overnatning der passer enhver pengepung.

Bryllupskørsel

Hvis vielsen foregår et andet sted end der hvor festen skal holdes, kan det være oplagt at hyre nogen til at transportere parret standsmæssigt frem til festen.

Det praktiske omkring brylluppet

At blive gift kræver en hel del praktisk planlægning omkring papirer, hvem skal vie parret og hvor skal det foregå. Her på siden kan du finde kontaktinformationer på firmaer der hjælper med alt, hvad du har brug for.