Trappeopgang Fredensborg Rådhus

VisitNordsjælland flytter til nyt domicil i Fredensborg Kommune

15.5.2024
Forfatter: Annette Sørensen
Foto: VisitNordsjælland

Efter næsten fire år med kontor hos C4 Videnscenter på Krakasvej i Hillerød, så flytter VisitNordsjælland nu til Fredensborg Rådhus.

VisitNordsjællands fire ejerkommuner, Fredensborg, Gribskov, Halsnæs og Hillerød har aftalt, at det er tid til et nyt domicil for VisitNordsjælland.

VisitNordsjællands kommende domicil bliver på Fredensborg Rådhus med egen indgang. VisitNordsjælland har tidligere haft til huse i Espergærde og Helsingør og nu senest i Hillerød. Med Fredensborg som fysisk base og Nordsjælland som arbejdsplads, vil VisitNordsjælland fortsætte arbejdet med at samle, udvikle og markedsføre turismen i Nordsjælland og tiltrække flere turister med stærke fortællinger, oplevelser og styrkepositioner, der går på tværs. 

Det arbejde sker i tæt samarbejde med det nordsjællandske turisterhverv, de fire kommuner og de mange øvrige samarbejdspartnere. 

”Bestyrelsen er glad for at Fredensborg kommune har tilbudt gode rammer på Rådhuset i Kokkedal til VisitNordsjælland, så destinationsselskabet kan fortsætte sit arbejde på tværs af de fire kommuner.” siger formanden for VisitNordsjælland Per Frost Henriksen, der også benytter lejligheden til at sige tak for fire gode år hos C4 Videnscenter i Hillerød kommune med tæt tilknytning til Erhvervshus Hovedstaden, der også har til huse hos C4 på Krakasvej.

”Vi ser frem til at byde VisitNordsjælland velkommen til gode lokaler på Fredensborg Rådhus i Kokkedal. Vi vil gøre alt, vi kan, for at VisitNordsjællands dygtige medarbejdere vil trives her hos os”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.
Flytningen vil ske i løbet af dette efterår.

Per Frost Henriksen
Yderligere information kan fås ved henvendelse til formanden for VisitNordsjælland Per Frost Henriksen

Formand

pf@fredensborg.dk