Hundested Havnehytter

Foto: VisitNordsjælland
Overnatning
Hytter
Adresse

Havnegade 2

3390 Hundested

Kontakt

E-mail:havnehytter@gmail.com

Telefon:21292425

Hundested Havnehytter har en helt unik beliggenhed direkte ud til kajen ved Hundested lystbådehavn, men en fantastisk udsigt over Isefjorden.

Fra morgenstunden lander kutterne dagens fangst af friske fisk og blander sig med gæstesejlerne, der nyder det facinerende havneliv. I den idylliske gamle fiskerihavn midt mellem fjord og hav og med den bedste badestrand som nabo, er der hyggelige restauranter, gallerier, fiskebutikker og røgerier. Et oplagt sted til kortere eller længere ophold i Nordsjælland.

Indretning af hytter:

Der er 4 sovepladser med sengetøj, men linned skal medbringes eller kan lejes. Spisebord, stole og havemøbler. Køkken med køleskab, kogeplader, vask, kaffemaskine, porcelæn og køkkengrej. Der er elvarme og husene er isolerede og har termoruder. Seperat er indrettet en hytte med 3 familierum og toilet.

Priserne gælder for 1 hytte til 4 personer inkl. el, vand og varme. I højsæson og weekender kan der være begrænsning på reservation af en enkelt dag. Vi har yderligmere gratis internet samt gratis cykler.

Vi holder vinterlukket 1. november - 1. april.

 

Adresse

Havnegade 2

3390 Hundested

Facilities

Køkken

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland