©  Foto:

El Meson Canario-Rågeleje

Spanske delikatesser med havudsigt i Rågeleje

Er du til traditionelle, autentiske og ægte spanske paellas, tintos, tapas og masser af sangria?

Ambitioner er store i den lille hyggelige familieejet restaurant med over 20 års erfaring. Fokus er på autentisk spansk mad når det er bedst, stor og kærlighed til det enkle – og krydret med havudsigt over kattegat

Spanske kulinariske oplevelser

El Meson Canario har fokus på, at fremme spanske kulinariske oplevelser, baseret på gode lokale og økologiske råvarer og ægte håndværksmæssige spanske traditioner. Derfor er der også et samarbejde med en udvalgte lokale producenter, som en del af Smag på Nordsjælland netværket.

Spanske specialiteter

El Meson Canario tilbyder både kolde og varme retter som for eksempel: Kanape med sortfodsskinke (pata negra), pimiento piquillo (peberfrugt fyldt med skaldyr), rejer i hvidløg, empanadas, kroketter med kylling, dampede muslinger og dadler svøbt i bacon.

Salg og vinsmagning af spanske vine 

Hos El meson Canario kan købes fantastiske spanske vine og bestilles en vinsmagning, uanset antal deltagere. Vinsmagningen kan kombineres med en af vores mange autentiske tapas menuer - også vegetar og vegansk. 

Take Away

Du snyder dig selv for en autentisk oplevelse i den hyggelige restaurant, men der er også mulighed for take away som kan bestilles lige til døren.

Catering

El Meson Canario tilbyder også catering med et stort udvalg af spanske retter og delikatesser.