Gå til indhold
©  Foto:

Lynæs Madbar | Fasangårdens Taverna Pop-Up Restaurant

Lynæs Madbar er placeret lige på havnekanten og med storslået udsigt til Roskilde Fjord. Her er højt til himlen og udsyn til havet. Fasangårdens Taverna indtager Madbaren fra 29. juni til 7. august og serverer delevenlig græskinspireret mad på kanten til fjorden. 

Med første parket til Roskilde Fjord tilbyder Fasangårdens Taverna og den skønne Lynæs Madbar på Lynæs Havn uovertruffen god mad og med en af de smukkeste udsigter i det danske sommerland.

Fasangårdens Taverna Pop-Up Restaurant i sommerlandet

Der er skruet op for sommerferiestemningen, når Fasangårdens Taverna i samarbejde med Lynæs Surfcenter byder indenfor på den græske taverna hos Lynæs Madbar på havnen i Lynæs. Her kan du nyde delevenlige græskinspirerede tallerkener med friskfangede skaldyr, solmodne tomater og sommergrønt fra Lammefjorden. 

Køkkenet har åbent til frokost og aften og vil udover de daglige, delevenlige meze også servere klassikere som souvlaki, grillede fladbrød, fuldfede oliven og kølig tzatziki.

Menuen på Fasangårdens Pop-Up hos Lynæs Madbar tager afsæt i middelhavskøkkenets traditioner og tilberedt med sublime råvarer fra Lammefjordens omegn. Der vil være liflige sommerretter à la carte, grillede sager, friskfangede fjordrejer fra Isefjord og lokalproducerede vine fra Vejrhøj Vingård i Odsherred.

Praktiske oplysninger

  • Åbent alle ugens dage fra onsdag d. 29. juni til 7. august. 
  • Frokost fra kl. 12.00. Sidste bordbestilling kl. 14.30
  • Aften kl. 17.30-23.00
  • Book dit bord 

Hold din fest med udsigt

Lynæs Madbar vil med glæde stå for dit næste arrangement, møde eller fest. Udsigt går vi aldrig ned på. Du får første parket til at nyde synet over Roskilde Fjord. Vi har sammensagt forskellige pakker, hvor du selv kan vælge, hvad der passer bedst til lige netop dit arrangement. Rammerne er inspireret af stilen fra Lynæs Surfcenter, så du får glade farver, æstetisk interiør, fantastisk udsigt og ikke mindst en afslappet stemning til din fest. Der er plads til 150 personer indendørs. | Se de forskellige pakker

Hvad kan du ellers opleve i Lynæs?

Er du en vandhund har du rig mulighed for at få styret dine lyster hos Lynæs Surfcenter, som blot ligger et par minutters gang fra Lynæs Madbar. Hvis vejret er til det, er Lynæs Havn et dejligt sted at gå en tur. Forenden af den lange badebro er der 360 gr. panorama view over både Isefjord og Roskilde Fjord.