©  Foto:

Hillerød Slotssø Byfest & Danmarks Smukkeste Traveljestævne

Hillerød har som noget ret unikt, en slotssø med et slot, midt i byen. Så når der holdes byfest, spiller aktiviteter på og ved Slotssøen naturligt en vis rolle. Du kan nemlig komme med til Danmarks Smukkeste Travaljestævne på slotssøen når Hillerød Slotssø Byfest foregår d. 7-9. juni 2024. 

Forvent underholdende roning i historiske travaljebåde, masser af musik i gaderne, aftenåbent fredag i butikkerne, torvemarked og familievenlig underholdning med bl.a. ballonartister, tombola, ponyridning, bungy og klovne.

Danmarks Smukkeste Travajestævne

Et af højdepunkterne er dyst i travaljeroning på Slotssøen. En travalje er en ret tung, åben arbejdsbåd, som indgik i udrustningen på orlogsskibe i 1700-1800-tallet. Virksomheder, foreninger, politiske partier og borgerhold ror om kap med hinanden i de smukke både om at vinde den prestigefyldte ”vandreåre” – og det er herlig underholdning for de heppende tilskuere på søbredden. Om aftenen er der travaljespisning hvor alle kan deltage.

Hillerød Slotssø Dage samler byen

I weekenden d. 7-9. juni 2024, samles hele byen omkring gågaderne, SlotsArkaderne, Stadion og ikke mindst Slotssøen, i de 3 dage, Hillerød Slotssø Byfest varer. | Se hele programmet og læs mere på www.hillerod.nu 

Børnenes Byfest på Hillerød Stadion - søndag d. 9. juni

Børnenes Byfest afholdes om søndagen med en masse aktiviteter for børn i alle aldre. Tag familien med til en hyggelig dag med både underholdning, ansigtsmaling, ballonmand, klovne, aktiviteter for børn og selvfølgelig noget at spise og drikke. Læs mere om Børnenes Byfest på Hillerød Stadion.

Overnatning i Hillerød

Får du brug for overnatning under Hillerød Slotssø Dage er der heldigvis gode muligheder, hvad enten du foretrækker hotel, B&B, vandrerhjem eller camping. 

Parkering i Hillerød

Midtbyen bliver tætpakket med begivenheder og aktiviteter -  så få hjælp til at finde parkeringsplads under Hillerød Slotssø Dage