VisitNordsjælland
Louisiana

Louisiana Museum of Modern Art

Louisiana er et førende internationalt museum for moderne kunst. Men det er også et levende kulturhus og et helt særligt sted, hvor kunsten, arkitekturen, parken og beliggenheden ud til Øresund udgør en enestående helhed.

Når du besøger Louisiana oplever du ikke blot som en samling af nutidskunst, men også som et samspil mellem kunst, arkitektur og landskab.

Parken giver ideelle muligheder for placering af museets samling af moderne skulpturer, lige som de enestående museumsbygninger, opført mellem 1958 og 1998, udgør en spændende ramme om museets samling af international kunst efter 1945.

På museet hersker en uhøjtidelig og afslappet atmosfære i den smukke gamle park og i udstillingsbygningerne, og Louisiana har noget at tilbyde enhver: Louisianas samling, skiftende udstillinger af moderne kunst og samtidskunst, foto-, design- og arkitekturudstillinger, film og koncerter.

Dertil kommer et børnehus i tre etager, en dejlig café med inden- og udendørs servering og en museumsbutik med et stort udvalg af kunstbøger, grafik, plakater, kunsthåndværk og design.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Humlebæk Strandvej

3050

Koordinater

Længdegrad : 12.540765

Breddegrad : 55.969732

Praktisk information til dit besøg på Louisiana

Humlebæk: Louisiana Museum of Modern Art
Louisiana Museum of Modern Art

Hvordan kommer jeg til Louisiana, kan jeg købe billetter på forhånd, er der et bykort over Humlebæk? Få svar på dette og mere her.