Gå til indhold
©  Foto:

Feriepartner | Feriehusudlejning Liseleje

Hos Feriepartner i Liseleje kan du finde og leje det sommerhus der passer bedst til dig og din familie. Der er feriehuse i mange prisklasser -både meget luksuriøse men også mere enkelt udstyrede huse.

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen her hos Feriepartner i Liseleje. 

Kontoret har åbent alle ugen 7 dage i sæsonen. De ved hvad der sker af små hyggelige ting op oplevelser i sommerlandet, så et godt råd med på vejen giver de gerne. De har nøgleboks, så du kan få nøgle til sommerhuset, selv om du ankommer udenfor kontorets åbningstid.

Området du besøger

Liseleje og området omkring, med badebyerne Tisvildeleje, Gilleleje og havnebyen Hundested ligger alle på den nordsjællandske kyst. Her er der kilometervis af dejlige sandstrande, hvoraf mange af dem er med blåt flag i sommerperioden. Områderne byder også på et væld af små hyggelige restauranter, caféer og mange små gårdbutikker, hvor du kan gøre dine indkøb til aftensmaden.


Nordsjælland byder på en masse kunst og kulturelle oplevelser næsten udenfor døren. Her er ikke langt til tre imponerende slotte; Fredensborg og Frederiksborg Slot Den aktive og autentiske havn i Hundested kan indhylde dig i kunst og kulturelle oplevelser, med et besøg på den flotte Sandskulptur Festival og et besøg hos Backhaus & Brown Glaspusteri og se de smukke Glasskibe blive til. Mulighederne er mange i Nordsjælland.

Er ferie i sommerhuset ikke afslapning og hygge?

Hos Feriepartner kan du købe dig til en slutrengøring. Du kan også slippe for at fylde bilen med pakkenellikker, sengetøj og håndklæder, barneseng -og stol, og istedet leje det hos Feriepartner Liseleje. Book din næste ferie hos Feriepartner i Liseleje

 

Share your wonders: