©  Foto:

Feriepartner Nordsjælland | Feriehusudlejning Liseleje og Tisvildeleje

Hos Feriepartner i Liseleje kan du finde og leje det sommerhus der passer bedst til dig og din familie. Der er feriehuse i mange prisklasser -både meget luksuriøse men også mere enkelt udstyrede huse.

Velkommen til Feriepartner Nordsjælland

Feriepartner Nordsjælland er dit lokale feriehusudlejningsbureau med rødder dybt forankret i det smukke Nordsjælland. Mere end 45 års erfaring med at hjælpe folk med at finde den perfekte feriebolig til deres behov.

Uanset om du drømmer om en afslappende ferie ved stranden, et aktivt ophold i naturen eller en kulturel oplevelse i Nordsjælland, kan Feriepartner hjælpe dig med at gøre din ferie uforglemmelig.

Kontoret i Liseleje og Tisvildeleje har åbent kl. 10-16 alle ugens 7 dage i sæsonen. De ved hvad der sker af små hyggelige ting og oplevelser i sommerlandet, så et godt råd med på vejen giver de gerne. De har nøgleboks, så du kan få nøgle til sommerhuset, selv om du ankommer udenfor kontorets åbningstid.

Der tilbydes telefonisk support fra 9 til 22 alle ugens dage, så du altid kan kontakte Feriepartner, når det passer dig bedst, for at få svar på spørgsmål, løse eventuelle problemer og sikre, at din ferie går gnidningsfrit.

Området du besøger

Liseleje og området omkring, med badebyerne Tisvildeleje, Gilleleje og havnebyen Hundested ligger alle på den nordsjællandske kyst. Her er der kilometervis af dejlige sandstrande, hvoraf mange af dem er med blåt flag i sommerperioden. Områderne byder også på et væld af små hyggelige restauranter, caféer og mange små gårdbutikker, hvor du kan gøre dine indkøb til aftensmaden.

Nordsjælland byder på en masse kunst og kulturelle oplevelser næsten lige udenfor døren. Her er ikke langt til tre imponerende slotte; Kronborg, Fredensborg og Frederiksborg Slot. 

Den aktive og autentiske havn i Hundested kan indhylde dig i kunst og kulturelle oplevelser, med et besøg på den flotte Sandskulptur Festival og et besøg hos Backhaus & Brown Glaspusteri og se de smukke Glasskibe blive til. 

Mangfoldighed i ferieboliger

Feriepartner Nordsjælland tilbyder en bred vifte af feriehuse og sommerboliger i alle prisklasser og med forskellige kvaliteter. Uanset om du søger en luksuriøs villa ved havet, en hyggelig hytte i skoven eller en familievenlig lejlighed i byen, er der noget, der passer til dine behov og budget. 

Uanset om du er på jagt efter den ideelle feriebolig eller har brug for ekspertise om Nordsjællands skønhed og aktiviteter, er Feriepartner Nordsjælland din pålidelige partner. 

Er ferie i sommerhuset ikke afslapning og hygge?

Hos Feriepartner Nordsjælland bookes alle huse incl. slutrengøring. Du kan også slippe for at fylde bilen med pakkenellikker, sengetøj og håndklæder, barneseng -og stol, og istedet leje det hos Feriepartner Nordsjælland. Book din næste ferie hos Feriepartner Nordsjælland.