VisitNordsjælland

Liseleje - badeferie som i gamle dage

Sand, så langt øjet rækker, og klart blågrønt vand som frister til en dukkert. Store, solvarme sten i stranddiget, for Liseleje har lidt flere solskinstimer end de fleste steder i landet. Det er badeferie som i gamle dage.

Livredderhus ved Liseleje Strand
Middag på stranden i Liseleje

Liseleje er en hyggelig, afslappet badeby, hvor familier gennem generationer har tilbragt sommeren. Blot en times kørsel fra København er du i en helt anden verden, som går lidt langsommere og får dig helt ned i gear.

Solbadning i klitterne, lange traveture i strandkanten og uspoleret hedelandskab på Melby Overdrev. Naturoplevelser, som er balsam for sjæl og krop.

Men også en badeby som summer af liv hele sommeren, med Torvedage, Liseleje-ugen, Ølfestival og hyggelige caféer, restauranter og vintagebutikker. Og til børnene en af landets smukkeste naturlegepladser, Havtyren.

Kommer du om efteråret eller om vinteren, er oplevelsen ligeså stor, bare anderledes. Mærk naturens vældige kræfter, lyt til blæsten og det brusende hav. Og nyd den enestående solnedgang – hele året rundt.

 

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

3360 Liseleje

Koordinater

Længdegrad : 11.968662

Breddegrad : 56.013851

Det skal du glæde dig til

Stranden, havet og himlen - naturen er den største seværdighed i Liseleje. Men derfor kan du jo godt lade dig inspirere til flere oplevelser og aktiviteter. Naturlegepladsen Havtyren er ikke uden grund et hit hos børnefamilier, og Melby Overdrev er et sjældent naturområde for Sjælland, en åben hede med en usædvanlig rigdom af planter og insekter.

Praktisk information

Her finder du nyttig information til planlægning og brug under din ferie i Liseleje

Find åbningstider på turistinformationen i Halsnæs, planlæg din ferie, se kort over byen, hvordan kommer man rundt med offentlig transport, læs VisitNordsjællands feriemagasin 2020, find en blå flag strand og hvor lejer man en cykel?