VisitNordsjælland

Humlebæk – hjemsted for Louisiana

Kulturby ved Øresund med et af verdens fineste kunstmuseer, Louisiana Museum of Modern Art, der med sin smukke skulpturpark har den flotteste udsigt over Øresund. 

Humlebæk forbindes af de fleste med Louisiana, og med god ret. Louisiana Museum of Modern Art regnes for et af verdens fineste kunstmuseer, med kapacitet og renommé til at tiltrække internationale udstillinger og kunstnere på et meget højt niveau. Museets arkitektur er formgivet efter landskabet mod Øresund, og skulpturparken byder på en uovertruffen udsigt over Sundet. Louisiana er et must-see i Nordsjælland.

Byens mange lokale forretninger, caféer og restauranter emmer af kvalitet og specialiteter, og Aarstidernes gårdbutikKrogerup Avlsgaard har frisk økologisk frugt og grønt.

Humlebæks lange kystlinje med havne, strande og kulturmiljøer rummer gode muligheder for aktiviteter, oplevelser og afslapning, mens de omkransende skove sikrer adgangen til rekreativ natur.

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Gammel Strandvej

3050

Koordinater

Længdegrad : 12.543104

Breddegrad : 55.969439

Praktisk information

Her finder du nyttig information til planlægning og brug under din ferie i Humlebæk

Find åbningstider på turistinformationen, planlæg din ferie, se kort over byen, hvordan kommer man rundt med offentlig transport, læs VisitNordsjællands feriemagasin, og hvor kan man leje en cykel?