Café No 16

Brunch og frokost

Foto: Café No 16

Det er og bliver dejligt, nemt og lækkert med brunch og hvad end du er sommhusgæst eller bare er i Nordsjælland for en dag. 

I Nordsjælland kan du ikke kun finde brunch i byerne men også ude på landet, hvor du i sandhed kan sænke tempoet og nyde livet. Der er alternative brunch med middelaldertema, der er æg, bacon, pølser på tallerken og buffet. Der er det hele her. Så I kan sagtens slappe af en weekend dag med brunch i skønne Nordsjælland.

Liste
Kort
01

Restaurant Skipperhuset | I slottets baghave ved søens bred

I det historiske Skipperhus fra 1757 finder du en restaurant, der charmerer allerede, når du træder ind ad døren. Ligger i baghaven til Fredensborg Slot.

Læs mere
Halsnæs Bryghus
Foto: Nikolaj Danielsen
02

Halsnæs Bryghus

Halsnæs Bryghus - Dit lokale bryghus i Nordsjælland. Dejlig mad og virkelig god øl! Lad os byde dig velkommen til et dejligt måltid mad og et godt glas øl med udsigt over Hundested Havn og livet i den...

Læs mere
Lind´s Kaffebar
Foto: Lind´s Kaffebar
03

Lind´s Kaffebar

Besøg Linds Kaffebar ved Humlebæk station på vejen til Louisiana. Du kan enten sidde inde blandt kunst eller uden for og iagttage familier og turister på vej til Louisiana. 

Læs mere
Café Vaabengaard
Foto: VisitNordsjælland
04

Café Vaabengaard

Café Vaabengaard er placeret midt på havnen i Gilleleje med en unik udsigt over fiskerbådene fra terrassen, balkonen og indendørs.

Læs mere