På vej mod et grønnere turismelandskab

Konference: På vej mod et grønnere turismelandskab

22.10.2019
Forfatter: Annette Sørensen
Foto: Daniel Overbeck

Grøn siges at være det nye "sort", men den grønne dagsorden er ikke en trend. Det er en problemstilling og et paradigmeskift, der kalder på handling nu og for fremtiden.

Ligesom mange andre brancher står turisterhvervet overfor at skulle løse udfordringen omkring den grønne og bæredygtige omstilling. Men problematikken og de hensyn, der må tages, er ikke altid sorte og hvide. Så hvordan kan vi gøre det bedst? Hvordan får vi omsat ord til handling?

Bæredygtighed som kilde til vækst?

Mange nordsjællandske aktører har i årevis drevet forretning med miljømæssig omtanke. Men hvordan kan vi få alle med? Hvordan kan turismens økonomiske, sociale og miljømæssige hensyn til besøgende, turismeindustrien, miljøet og lokalbefolkningen forenes? Kan vi vende problematikken til en løsning, der kan være kilde til vækst og beskæftigelse for Nordsjælland i fremtiden?

Hvordan kan turismens økonomiske, sociale og miljømæssige hensyn til besøgende, turismeindustrien, miljøet og lokalbefolkningen forenes?

Sæt kryds: Konference d. 12. marts 2020

De spørgsmål og mange flere diskuteres torsdag d. 12. marts 2020, når VisitNordsjælland sammen med en række toneangivende oplægsholdere tager temperaturen på den bæredygtige turisme nationalt og lokalt.

Vi kommer med mere information om programmet i starten af det nye år, men sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Annette Sørensen

Direktør

aso@visitnordsjaelland.com