Bus

Alle veje fører til Nordsjælland

19.6.2019
Foto: Creative Commons

I slutningen af marts var VisitNordsjælland på TRANSPORT 2019 i Herning Messehaller.

På VisitNordsjællands stand blev Nordsjælland præsenteret som en attraktiv destination med mange muligheder for at tilrettelægge gruppeture med bus både med og uden overnatning. Med sig havde turistorganisationen en nyudviklet B2B-brochure, der præsenterer et udvalg af seværdigheder i Kongernes Nordsjælland og langs Den Danske Riviera. Folderen findes både digitalt og på tryk.

- Inspirerende turoplæg, informationer om nye spisesteder, events, besøgsmål og kontante facts, er virkeligt noget der efterspørges fra busoperatørerne. Det bekræfter os i, at vi er på rette vej i en tættere dialog med danske såvel som udenlandske busoperatører, der vil eller allerede besøger Nordsjælland, siger Henrik Numelin, som var VisitNordsjællands udsendte medarbejder på messen: TRANSPORT 2019.

Travel Trade (B2B) er et af indsatsområderne i VisitNordsjællands netop offentliggjorte 2019-2021 strategi. Kontakt Henrik Numelin hnu@visitnordsjaelland.com, hvis du vil bruge den nye B2B-brochure i dit salgsarbejde.

TRANSPORT 2019 er Skandinaviens største transportmesse med alt, hvad der hører til landevejstransport. I år med 30.400 besøgende over tre dage.  I messedagene afholdes konferencer og eksempelvis holder Dansk Person Transport (tidl. Danske Busvognmænd) sit årsmøde der.