Bryllupsturisme - Er det ”rigtig” turisme?

19.9.2022
Forfatter: Anne-Marie von Vultejus
Foto: Wedding Stories

Der forventes afholdt mindst 32.000 bryllupper i Danmark i år. De skal både finde det helt rigtige sted at blive viet, stedet til festen og der skal bestilles overnatning til de tilrejsende gæster. Så ja, der er masser af turisme i bryllupper.

I takt med at flere rykker vielsen udendørs- eller til søs, gør at Nordsjælland er særlig attraktiv, da vi både har den storslåede natur, men også overnatningstilbud i alle kategorier tæt på.

Festerne bliver i takt med at familierne bliver større, også dyrere. Et bryllup koster i gennemsnit 140.000 kr. Heri er også bryllupsrejsen medregnet; nok mere til Maldiverne end Mårum!

Bryllupsmesse i Nordsjælland 11. september
Foto: Bryllupsmesse
bryllup praktisk hvor hvordan bliver man gift nordsjælland
Foto: Samantha Gades

Men der er en stor og øget omsætning indenfor dette område. Dertil skal lægges, at brudepar som søger efter steder at afholde deres bryllup, jo er klar til et køb inden for en overskuelig tidsperiode, og er derfor attraktive at markedsføre sig til. At kundegruppen også skifter med et par års mellemrum, gør at vore partnere er evigt aktuelle!

Derfor deltager VisitNordsjælland gerne i bryllupsmesser og repræsenterer hele vores erhverv. Og så er der jo intet som slår, at se begejstringen i de unge pars øjne, når de lufter deres drømme og ønsker for den store dag.

hvor kan vi blive gift bryllup fest hotel nordsjælland

Foto:Thomas William