Gå til indhold
Golfbaner sjælland

Spil golf i Nordsjælland

Foto: VisitNordsjælland

Tag på golfferie i Nordsjælland, hvor du kan opleve fairways ved smukke søer og i couperet terræn. Nordsjælland er rig på skøn natur og hyggelige overnatningssteder, og uanset hvor du overnatter, er der ikke ret langt til første tee på en af Nordsjællands udfordrende golfbaner. 

Har du aldrig før prøvet at spille golf er dit ophold i Nordsjælland måske lige den rette anledning. På denne side kan du få lidt informationer om spillet og du kan også se hvor du kan prøve kræfter med denne udfordrende og traditionsrige sportsgren.

Golfbaner Sjælland - Kongegolf i Nordsjælland

Fire af Nordsjællands bedste golfklubber er gået sammen om Kongegolf og tilbyder fælles rabat på greenfee. Køb Kongegolf Greenfee tilbuddet med fire gange greenfee for kun 1300 kr og spil alle fire baner eller tag en ledsager med og spil to baner. Alle tre baner har 18 huller midt i Nordsjællands smukkeste natur, og klubbernes restauranter står parat med lækre tilbud på mad før og efter runden. 

Golfbaner Sjælland

De mange golfbaner på Sjælland byder på muligheden for at opleve fysisk aktivitet kombineret med hyggeligt samvær. De mange golfbaner har både fantastisk udsigt over vandet, kuperede og spændende baner og du kan spise god mad på de tilhørende restauranter. 

Liste
Kort
Nivå Golfklub
Foto: VisitNordsjælland

Nivå Golfklub

Velkommen til Nivå Golf. Banen har 27 huller og en par 3 Pitch & Put bane. Vi tilbyder en af Danmarks største driving ranges og en hyggelig tilhørende restaurant.

Læs mere
Passebækgård Golf og Pay & Play
Foto: VisitNordsjælland

Passebækgård Golf og Pay & Play

Passebækgård Golfbane ligger i et af Nordsjællands flotteste naturområder, naturligt indpasset i det lidt bakkede terræn, tæt på vandet og Gilleleje by.

Læs mere
Ree Golf
Foto: Ree Golf

Ree Golf

I REE Golfklub tilstræber at give gæsterne en mindeværdig sportslig udfordring og gæstfrihed.

Læs mere
Gilleleje Golfklub
Foto: Janne Aarre

Gilleleje Golfklub

Gilleleje Golfklub ligger lige midt i den smukke Nordsjællandske natur og er en 18 hullers mesterskabsbane.

Læs mere
Hillerød Golf Klub
Foto: VisitNordsjælland

Hillerød Golf Klub

Hillerød Golf Klub er en af landets ældste golfklubber. Banerne ligger tæt på Hillerød station og omgivelserne er utrolig smukke. 

Læs mere
Asserbo Golf Club
Foto: VisitNordsjælland

Asserbo Golf Club

Asserbo Golf Club ligger ved Frederiksværk og midt i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. 

Læs mere

Pay and Play – par 3 baner

Hvis du aldrig har prøvet at spille golf, så er der rig mulighed for at udfordre familien i dette gamle og traditionsrige spil. Herunder kan du se, hvor du kan spille golf, uden nogen golf erfaring. I kan spille op til 4 personer og hvis I er flere kan I lave to hold, som på golfsprog hedder – bolde. Giv hinanden en god oplevelse på en af de smukke baner - og hvem ved – måske får en af jer Hole in One.

FAQ

Share your wonders: