VisitNordsjælland
Golf-Nordsjælland

Spil golf i Nordsjælland

Tag på golfferie i Nordsjælland, hvor du kan opleve fairways ved smukke søer og i couperet terræn. Nordsjælland er rig på skøn natur og hyggelige overnatningssteder, og uanset hvor du overnatter, er der ikke ret langt til første tee på en af Nordsjællands udfordrende golfbaner. 

Har du aldrig før prøvet at spille golf er dit ophold i Nordsjælland måske lige den rette anledning. På denne side kan du få lidt informationer om spillet og du kan også se hvor du kan prøve kræfter med denne udfordrende og traditionsrige sportsgren.

Kongegolf i Nordsjælland

Tre af Nordsjællands bedste golfklubber er gået sammen om Kongegolf og tilbyder fælles rabat på greenfee. Køb Kongegolf Greenfee tilbuddet med fire gange greenfee for kun 1300 kr og spil alle fire baner eller tag en ledsager med og spil to baner. Alle tre baner har 18 huller midt i Nordsjællands smukkeste natur, og klubbernes restauranter står parat med lækre tilbud på mad før og efter runden. 

Nordsjællandske golfbaner

Golf i Nordsjælland byder på muligheden for at opleve fysisk aktivitet kombineret med hyggeligt samvær. De mange golfbaner har både fantastisk udsigt over vandet, kuperede og spændende baner og du kan spise god mad på de tilhørende restauranter. 

Liste
Kort

Pay and Play – par 3 baner

Hvis du aldrig har prøvet at spille golf, så er der rig mulighed for at udfordre familien i dette gamle og traditionsrige spil. Herunder kan du se, hvor du kan spille golf, uden nogen golf erfaring. I kan spille op til 4 personer og hvis I er flere kan I lave to hold, som på golfsprog hedder – bolde. Giv hinanden en god oplevelse på en af de smukke baner - og hvem ved – måske får en af jer Hole in One.

FAQ