Kongernes Feriepark - Smidstrup Strand

Foto: VisitNordsjælland
Overnatning
Campingpladser
Adresse

Helsingevej 44

3230 Græsted

Kontakt

E-mail:kim.lundshoej@gmail.com

Telefon:48318448

fax:48318520

Kongernes Feriepark -Smidstrup Strand er en 4-stjernet campingplads smukt placeret i det dejlige Nordsjælland.

Tæt på naturen og en masse kulturhistorie og ikke ret langt fra den smukke nord kyst, er du hurtigt ude ved Kattegat og stranden.

Overnatning for enhver smag...
Kongernes Feriepark har flere former for overnatning og du kan helt sikkert finde det der lige passer til dig og din familie eller til to, hvis I er et par der er på tur.

Camping
Når du camperer får du lov til at placere dit telt, din campingvogn eller autocamper i en af Slotshaverne, som campingområderne kaldes her.

Hytter
Hvis du ikke har campingvogn kan du alligevel godt komme på camping og nyde livet i ferieparken. Hytterne på pladsen findes i flere størrelser fra 2 til 8 personer. Hytterne kaldes Prinsessens Gemakker.

Kronborgs Værelser
Hvis du nyder livet på en campingplads, men er mest glad for faciliteterne på et hotelværelse, så er der også mulighed for at booke sådan et i Kongernes Feriepark. Værelserne er placeret centralt i ferieparken og standarden er høj. Du kommer til at føle dig royal i Kronborgs værelser.

Fredensborgs Lejligheder
.. her er det muligt at bo mange sammen og I har alle faciliteter, samtidig med at I kan nyde de frie rammer i ferieparken og camping livets glæder.

Aktiviteter for hele familien
Her er masser af faciliteter som minimarked, restaurant , spa-bad, solarium og swimmingpool. Pladsen rummer også mange muligheder for børn idet der er to legepladser, to hoppepuder, trampolin, hoppeborg og børnebassin i poolområdet.

Adresse

Helsingevej 44

3230 Græsted

Facilities

Butik/Kiosk

Cafeteria

Køkken

Legeplads

Fiskemulighed

Minigolf

Restaurant

Swimmingpool

Hytter til udlejning

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitNordsjælland