Copenhagen Cards

Copenhagen Card

Foto: VisitNordsjælland

Med COPENHAGENCard kan du komme til og fra alle attraktionerne i Nordsjælland.

Vi har samlet en liste over steder samt gode råd til din tur rundt i Kongernes Nordsjælland med Copenhagen Card - Med et Copenhagen Card i hånden skal du ikke bekymre dig om zoner og billetpriser, da du får ubegrænset offentlig transport i hele Nordsjælland.

Køb Copenhagen Card - kun 3 enkle skridt

Læs mere om attraktioner, salgssteder og køb dit Copenhagen Card her!

Copenhagen Card attraktioner i Nordsjælland

I Nordsjælland kan du besøge mange steder med dit Copenhagen Card. Her har vi samlet en liste over alle attraktionerne du kan besøge.

Køb Copenhagen Card

Hvilken type Copenhagen Card passer dig bedst. Køb det her.

Salgssteder

Du kan bl.a. købe Copenhagen Card i udvalgte 7-Eleven butikker og på turist informationer i København og Nordsjælland.

Værd at vide

Med Copenhagen Card er der rabat flere steder - Du får bl.a. rabat på din tur over Øresund med Sundbusserne samt rabat på udvalgte restauranter og caféer i København. Derudover skal du huske at du kan tage din cykel med i lokaltog og s-toget gratis, men det samme gælder ikke i regionaltoget!

Gratis offentlig transport

Med et Copenhagen Card i hånden skal du ikke bekymre dig om zoner og billetpriser, da du får ubegrænset offentlig transport med tog, bus, metro og havnebus i hele hovedstadsområdet.

Alle attraktioner med Copenhagen Card

Attraktioner og fascinerende museer. Det hele er inkluderet i Copenhagen Card. Med 87 gratis museer og attraktioner er der noget for enhver smag.

Digitalt Copenhagen Card

Digitalt kort til din smartphone. Køb dit kort online på Copenhagen Cards website eller i den gratis Copenhagen Card App.