Græsted Veterantræf

Retropinse i Nordsjælland

Foto: Alex Nyborg Madsen

Bedsteforældre og børnebørn – Tag hinanden i hånden, for i år går pinsen igen i retro.

I pinsesolen er Græsted fyldt med spændende aktiviteter for alle motor- og teknikentusiaster. Græsted Veterantræf er en begivenhed, hvor veteranbiler i alle afskygninger samles for at blive beundret af de besøgende. Her kan du se nogle af de mest imponerende og unikke biler, der er blevet restaureret og trimmet af entusiaster fra hele landet. Det er en begivenhed, der virkelig viser, hvad der kan opnås med lidt teknisk knowhow og en passion for klassiske biler.

Hvis du er mere til fly og militært udstyr, er TimeWinder i Halsnæs bestemt et besøg værd. Her kan du se imponerende flyvemaskiner og militært materiel i massevis. De store maskiner er virkelig imponerende at se på, og man kan lære en hel del om den teknologi, der anvendes til at skabe disse imponerende maskiner.

Hvis du er mere til kunst og skønhed, skal du tage en tur til Hundested og besøge Sandskulpturfestivalen. Her kan du se de fantastiske sandskulpturer, der er skabt af dygtige kunstnere fra hele verden. Det er en utrolig imponerende begivenhed, hvor sandet bliver forvandlet til kunstværker, der vil tage pusten fra de fleste.

En unik måde at opleve pinsesolen på, er ved at tage med på en morgen tur på Danmarks største sø, Arresø. Den lille turbåd M/S Frederikke vil tage dig med ud på bølgen blå, hvor du kan opleve naturens skønhed og det rige dyreliv omkring søen. Så hvis du er morgenfrisk og klar til at opleve naturens skønhed på en helt særlig måde, så skal du tage med på denne utroligt smukke morgentur på Arresø. 

Og husk, det er alt sammen i samme uge og weekend i Nordsjælland.