Gå til indhold
Slå katten af tønden til Fastelavn i Nordsjælland

Fastelavn i Nordsjælland 2022

Foto: Pixabay

Fastelavn er højtid for udklædning, tøndeslagning og fastelavnsboller. Men hvor kan man vise sit flotte kostume frem og slå katten af tønden? Vi har her gjort det nemt for jer at finde frem til de festlige begivenheder i Nordsjælland. 

"Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg ballade..."

Horror Walk HIllerød
Foto: Tine Uffelmann
Horror Walk HIllerød
Foto: Tine Uffelmann

FASTELAVNSFEST I FREDERIKSVÆRK

Lørdag d. 26. februar kl. 11.00, kan du slå katten af tønden i centret INoord i Frederiksværk. Der er fastelavnsboller og kakao fra bageren til de første 150 udklædte børn. Fine præmier til både kattedronninger og kattekonger. Det er for børn i alderen 2-6 år samt 7-12 år. Adresse: INoord, Nørregade 38, 3300 Frederiksværk. 

FASTELAV PÅ NIVAAGAARD MALERISAMLING

Nivaagaard Malerisamling inviterer alle børn til fastelavsfest på museet søndag d. 27. februar kl. 11.15. Der er rundvisning på museet hvor du kan blive klogere på fastelavnens historie. Klokken 13 slås der katten af tønden udenfor i parken. Kom meget gerne udklædt. Det er gratis for gæster u. 18 år at deltage og man kan købe varm kakao og fastelavnsboller. Max 25 deltagere. Tilmelding tilrådes: info@nivaagaard.dk eller tlf. 4914 017. Adresse: Gammel Strandvej 2, 2990 Nivå

FASTELAVNSFEST PÅ HUNDESTED HAVN

På Hundested havn kan børnene slå katten af tønden søndag d. 27. februar kl. 10.30. Det foregår ved Fyrbåken som ligger midt på Nordre Beddingsvej overfor Halsnæs Bryghus. Klokken 11.30 vil dykkere fra Dykkerklubben Hajen hoppe i vandet og slå katten af tønden i havnebassinet. Dykkere, fridykkere, uv-jægere mm er meget velkomme til at deltage. Adresse: Nordre Beddingsvej, 3390 Hundested. 

Fastelavn
Foto: PixaBay
Klovne ved Frederiksborg Slot
Foto: Ann Jørgensen

FASTELAVN I FREDENSBORG

Lørdag d. 26. februar kl. 11.00 vil der være sjov for børnene på Store Torv i Jernbanegade i Fredensborg i anledning af fastelavn. Vi skal slå katten af tønden. Børnene fra Dronning Louises Børnehus har dekoreret de fine tønder. Der er slikposer til de første 100 børn samt fastelavsboller og chokolademælk. Præmier til kattekonger og kattedronninger samt til de to bedste udklædninger. Du kan også komme på skattejagt i byen. Skattekort udleveres hos Country Market. Adresse: Store Torv, Jernbanegade, 3480 Fredensborg.

 

FASTELAVNSFEST I SUPER BRUGSEN I GILLELEJE

Lørdag d. 26. februar kl. 10.00-12.00 kan du slå katten af tønden i Super Brugen i Gilleleje. I må meget gerne komme udklædt og der er fastelavnsboller og andet lækkert samt præmier til kattedronninger og kattekonger og bedst udklædte. Det foregår i havegården ved Super Brugsen (indgang via grøntafdelingen). Der vil være to aldersgrupper: Fra. kl.10-11. Alder 0-8 år. Fra. Kl.11-12, alder 9-14 år. Adresse: Parkvej 1, 3250 Gilleleje.

FASTELAVN I SLOTSARKADERNE I HILLERØD

Alle børn og deres forældre inviteres til Slotsarkaderne hvor der søndag den 27. februar 2022 kl. 11.00 fejres fastelavn. Desværre uden at slå katten af tønden men der er lækre fastelavnsboller til de morgenfriske kl. 11 og du får inspiration til selv at lave din fastelavnsmaske. Adresse: Slotsarkaderne 225, 3400 Hillerød.

FASTELAVNSFEST I ØLSTED HALLEN

Søndag d. 2. februar kl. 14-15.00 bliver der slået katten af tønden i Ølsted Hallen. Dørene åbner kl. 13.30. Der er præmier til kattedronninger, kattekonger og til bedste udklædning. Hent din gratis billet i Super Brugen i Ølsted frem til d. 26 februar. Det er både for børn og voksne og der er salg af kaffe, kage, sodavand og pølser. Adresse: Hovedgaden 2, 3310 Ølsted. 

FASTELAVN HOS LOUISIANA BØRNEHUS

I Børnehuset Louisiana kan du blive klar til fastelavn og designe en butterfly, et slips eller tørklæde i stof med print og tekstilfarver inspireret af Sonia Delaunays farverige tekstiler og designs. Søndag d. 27. februar kl. 11-16.00. Adresse: Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk.

FASTELAVNSFEST I ANNISSE FORSMLINGSHUS

Fastelavn og tøndeslagning den 27. februar kl. 14.00. Fine præmier til kattekonger og kattedronninger. Det koster 40.- kr. pr. person at deltage og det er incl. sodavand og fastelavnsbolle. Adresse: Helsingevej 8, 3200 Helsinge.

 

Med forbehold for ændringer. 

Share your wonders: