Gå til indhold
©  Foto:

Spisestedet Leonora

Spisestedet Leonora er opkaldt efter Christian d. 4.s yndlingsdatter, Leonora Christina. Det ligger smukt ved Frederiksborg Slot med udsigt over Slotssøen og med adgang fra Møntportvejen.

Bygningen blev oprindelig bygget som stald til slottet og kan dateres tilbage til 1600-tallet. Senere har den tjent som amtmandsbolig, vognport og siden 1971 som kro. 

Frokost

Spisestedet Leonora har åbent som á la carte restaurant til frokost. Frokostkortet byder blandt andet på smørrebrød, frokostanretninger, sandwiches og salater. Om sommeren kan frokosten indtages på terrassen ud mod søen, hvis vejret er til det. 

Søndagsbrunch

Leonoras populære brunchbuffet kan nydes hver lørdag og søndag fra kl. 10 til 13. HUSK at bestille bord i god tid. På ugens andre dage bydes der mellem kl. 10 og 12 på en lækker brunchtallerken. 

Selskaber

Spisestedet Leonora har åbent for selskaber og grupper på alle tider og danner perfekte rammer for bryllupsfester, fødselsdage eller firmaarrangementer. De flotte lokaler har plads til op til 130 personer, og dertil kommer den store terrasse med udsigt over søen og slottet. Om sommeren kan man for eksempel nyde velkomstdrinken eller kaffen herude. Terrassen egner sig også fortrinligt til grillarrangementer.

Bordbestilling

Bordbestilling kan ske på telefon +454826 7516 Eller via hjemmesiden.

Share your wonders: