©  Foto:

Nordic Park | Bryllup

Nordic Park kan danne rammen om jeres romantiske bryllup. 

Som en fredelig oase i Nordsjælland omkranset af et smukt og aflukket naturområde ligger Nordic Park – et moderne ferie- og konferencecenter, der med sine helt unikke faciliteter også kan skabe rammerne for jeres drømmebryllup og uforglemmelige bryllupsfest.

Når man skal giftes og holde bryllupsfest drømmer man om den helt perfekte uforglemmelige dag. I Nordic Park ligger Valhalla midt i vores imponerende grønne omgivelser med søer og amfiteater, og skaber helt unikke rammer for jeres store dag. Leder I efter stedet til det rå vikingebryllup, et ”barn wedding” eller det super romantiske bryllup, er det kun fantasien der sætter grænser.

Er drømmen en udendørs vielse på amfiscenen eller måske i vores beduiner telt, eller et helt andet sted i parken ligger alle mulighederne åbne. Efterfølgende kan receptionen og bryllupsfesten afholdes i Valhalla.

Valhalla er opført efter inspiration fra de gamle vikingers arkitektur. Der dufter af træ, stemningen er rustik og hele bygningen danner den helt rigtige ramme for den store begivenhed. Bygningen er opvarmet og fuldt isoleret, foruden at det er indrettet med moderne lys- og lydanlæg.

I forbindelse med selskabslokalet er der indrettet et fuldt funktionelt industrikøkken, hvorfra alle gastronomiske tryllerier kan skabes. I kan vælge selv at medbringe kokke osv., eller vi kan anbefale dem som vi normalt arbejder sammen med.

Når festen holdes i Nordic Park har I mulighed for at bruge hele parken, I kan enten leje hele parken og dermed få alle faciliteterne for jer selv, eller blot de faciliteter I ønsker at bruge. Derudover kan vi tilbyde overnatning til jeres gæster i vores lejligheder eller værelser. Vi råder over 10 store moderne ferielejligheder med 6-7 sovepladser i hver, og derudover en række værelser med i alt 20 sovepladser. Totalt vil vi kunne tilbyde overnatning til 90 personer. Er der behov for flere overnatningspladser har vi samarbejde med omkringliggende hoteller, og muligheden foreligger også at man kan medbringe egen campingvogn eller telt.

Hos os er mulighederne uendelige, når festen skal være uforglemmelig.