Gå til indhold
©  Foto:

Lynæs Havn

Lynæs Havn ligger som naturligt tur mål for sejlere fra Isefjord, Roskilde fjord og Kattegat. Havnen har meget smukke omgivelser og roligt miljø.

Surfshop, marinebutik, bådværft og salg af diesel og benzin på havnen. Lynæs Hotel i nærheden, samt en af Nordsjællands bedste surfing strande, Lynæs strand. På Lynæs havn finder man restauranten Skipperstuen og der er kommet både et lækkert fiskehus med mulighed for at spise på stedet, et dejligt ishus med burgere, pølser mv., samt lækre nyistandsatte broer.  På havnen kan man grille, og samtidig kan børnene lege på hoppepuden eller fange krabber. Der er en dejlig badestrand og flere aktiviteter - også med musik-  i sommerens løb.

I Lynæs Havn er gæstesejlere velkomne, der er altid plads at finde,  store som små, og den har også en perfekt beliggenhed som udgangspunkt for et skønt sommertogt i Isefjorden og Roskilde Fjord.

Priser pr. døgn gæste sejler kr. 160,00. incl. bad/el.

Øvrige Faciliteter:
*Ferskvand
*Diesel
*Møntvask
*Kran

ÅBNINGSTIDER:
Mandag-fredag kl. 8.00-9.00
Lørdag kl. 8.00-12.00 i sæsonen

Historien
Lynæs opstod efter Kikhavns brand i 1793 og det næstældste fiskerleje på Halsnæs - som navnet siger ligger det i ly af de høje bakker yderst på næsset. I forrige århindrede var fiskeriet fra den idylliske havn på sit højeste, herfra gik færgen til Rørvig og der var dampskibsforbindelse til Frederikssund og Nykøbing langt op i det 20. århundrede. Nu ligger de fleste fiskekuttere i Hundested havn som også har overtaget færgeforbindelsen til Rørvig.


 

Share your wonders: