Gå til indhold
©  Foto:

Liseleje Badehotel

Liseleje Badehotel-Liselængen har været sommerpensionat siden 1936. Det er et af de få gamle pensionater, som har overlevet i sin oprindelige form.

Liseleje Badehotel ligger med front til Torvet midt i Liseleje. Fra baghaven er der ca. 50 meter til en af Nordsjællands bedste badestrande.

Café og spisesal vender ud mod torvet. Selve værelserne ligger i en hyggelig tilbygning langs Strandvej. Der er 8 værelse med bad og toilet og 7 værelser med fælles bad og toilet. På værelserne med fælles bad og toilet, er der håndvask, og der er badekåber og strandhåndklæder på alle værelser.

Opholdet på Liseleje Badehotel inkluderer overnatning, eftermiddagskaffe i haven samt morgenbuffet (så vidt muligt økologisk) bestående af hjemmebagte boller, rugbrød og croissant, 2 slags ost. 3 slags kødpålæg, 3 slags hjemmelavet marmelade, frugt, honning, smør, blødkogte æg, yoghurt, müsli og cornflakes, juice, the og kaffe.

Priser: 

Enkeltværelse med baderum kr. 845,-.

Dobbeltværelse med baderum kr. 1095,-

Enkeltværelse med fælles bad og toilet 695,-

Dobbeltværelse med fælles bad og toilet 845,-

Ekstra opredning 250,-


Husdyr må ikke medbringes.

Vi har ingen minibar, telefon eller TV med parabol på værelserne. MEN vi har frisk luft, fuglefløjt og fred og ro. Liselængen er et godt udgangspunkt for cykel-, vandreture og badeferie. Man kan leje cykler i huset.

Kaffehuset (Café i huset) holder åbent 10.00 til 18.00 hver dag i højsæsonen og der serveres Dagens ret i Spisesalen mellem 18.00 og 20.00 om aftenen.

Læs mere på www.liselangen.dk

 

 

Share your wonders: