©  Foto:

Kanalkiosken - Is og vaffelbageri på havnen i Gilleleje

Kanalkiosken ligger i hjertet af Gilleleje i Nordsjælland, midt i det pulserende havneliv. Et besøg indbyder til forkælelse med et bredt og delikat sortiment af is og desserter samt varme og kolde drikke i særklasse.

En verden af smagsoplevelser

Hos Kanalkiosken finder du de lækreste og nyeste is-varianter fra Frisko, Carte d’Or, Ben & Jerry’s og Kastbergs Gourmet-is. I kioskens store isfrysere er der mere end 60 forskellige is-varianter at lade sig friste af.

Og hvis ikke udvalget i sig selv er nok, kan du fuldende din yndlings-is med velsmagende toppings som flødeboller, luksus-chokoladeovertræk, fortryllende drys og sovs samt luftig hjemmelavet guf.

Spis en lækker is og få en god kop kaffe - besøg Kanalkiosken

Hjemlig atmosfære og familiært værtskab

Kanalkiosken har i over 40 år forkælet besøgende i Gilleleje Havn med lækkerier til den søde tand. Personalet møder dig med åbne arme og store smil. De er altid klar til at diske op med alt fra gammeldags softice, milkshake og iskaffe samt friskbagte bubble waffles, pandekager, churros, belgiske vafler og Bruxelles-vafler.

De har en legende tilgang til, at du kan mikse is-varianterne præcis efter dit ønske. Bid for bid vil du opleve, at de altid gør en dyd ud af at kræse og kæle ekstra for detaljerne.

Stemningen oser af en hyggelig og afslappet atmosfære. Du kan sidde indenfor i kioskens charmerende kulisser, hvor væggene er prydet med lokale billeder af blandt andet Gilleleje Havn, Nakkehoved Fyr og gamle kuttere. Du kan også sidde udenfor i solens varme stråler eller under en parasol og mærke stemningen fra havnemiljøet omkring Sjællands største fiskerihavn. Er du på farten, er der også mulighed for takeaway.

Se sortimentet af is hos Kanalkiosken

Økologi og Fairtrade

Hos Kanalkiosken serverer de bæredygtig kaffe fra Freehand Coffee Company. Kaffen smager fantastisk og er endda økologisk, Fairtrade- og Rainforest Alliance-mærket. Også mælken og kakaoen er økologisk og Fairtrade-certificeret.

Der er generelt noget for enhver smag hos Kanalkiosken - også et udvalg af vegansk, glutenfri og laktosefri is.

8 måneder med det bedste fra sæsonerne

Kanalkiosken holder sæsonåbent fra marts til oktober. I hele perioden kan du forvente overraskende tiltag og gode tilbud på havnen i Gilleleje. Is-varianterne skifter med sæsonen, så du vil fx finde friske sorbeter med årstidens bær - perfekt til gåturen langs stranden på de varme sommerdage.

Find åbningstider hos Kanalkiosken

Beliggenhed i hjertet af Gilleleje

Gilleleje Havn danner de smukke og idylliske rammer omkring Kanalkiosken. Her summer det af liv, og havnen er samlingspunkt for mange spændende arrangementer. Skal du alligevel besøge havnens restauranter, tøjbutikker, fiskehandlere eller på legepladsen, så kig forbi Kanalkiosken og få en lækker dessert. Der er gode parkeringsforhold, så Kanalkiosken er nem og bekvem at besøge.