©  Foto:

Fredensborg Boghandel - Midt i hjertet af lokalsamfundet

Den lokale boghandel i Fredensborg er en stemningsfuld og nærværende butik, værdsat af både byens beboere og folk fra det omkringliggende område. De prioriterer ærlighed, kvalitet og en høj standard for service som nøgleelementer i deres forretning. Med en passion for læsning er de dedikerede til at hjælpe dig med din næste læseoplevelse eller den perfekte gave til en du holder af.

Udover butikkens brede udvalg af bøger og kontorartikler, tilbydes et væld af andre produkter såsom punge, penalhuse, magasiner, printerpatroner, humørkort, gavepapir, brætspil, samlekort, årets kalendere samt hobby- og kreative produkter som blokke, farver og pensler. Som et ekstra tilbud fungerer boghandlen også som posthus i byen (PostNord).

Boghandel med rødder i lokalsamfundet

Med rødder i byen gennem mere end 110 år, er Fredensborg Boghandel nu ejet af FredensborgFordi a.m.b.a. Overskuddet fra forretningen går ikke kun til at opretholde og udvikle selve boghandlen, men også til at støtte op om og bidrage til udviklingen af by- og handelslivet i Fredensborg. Så når du handler hos Fredensborg Boghandel, investerer du også i lokalsamfundet.

Besøg gerne butikken for en hyggelig snak. Hvis du leder efter en specifik bog, som ikke er på lager, kan den bestilles hjem på kun 2 hverdage – hurtigere end posten. Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at kontakte butikken via mail på kontakt@fredensborgboghandel.dk eller via messenger.

Fredensborg Boghandel tilbyder også landsdækkende bytteservice, så gaver købt hos dem kan byttes i hele landet. Fredensborg Boghandel er en del af Kon-Tur, en landsdækkende kæde af bog- og papirhandlere med over 65 butikker i Danmark, og de pakker gerne dine gaver fint ind med glæde.