Gå til indhold
©  Foto:

Dronningmølle Strandcamping

Velkommen til Dronningmølle Strandcamping som er en 4-stjernet campingplads beliggende i Dronningmølle ved en af Nordsjællands bedste badestrande. 

Fra pladsen er der gangtunnel under strandvejen direkte ud til den brede, børnevenlige sandstrand. Stranden livredder i højsæsonen. Campister kan medbringe egen båd. Gode muligheder for fiskeri og windsurfing. Campingpladsen ligger ud til fredede naturområder med afmærkede gang- og cyklestier. Golf og tennis i lokalområdet.

Faciliter:    Familiebaderum
                  Babybadekar                   
                  Aflåselige vaskekabiner
                  Vaskeri
                  Autocamperfaciliteter - QuickStop plads

Aktiviteter: Stor legeplads
                   Hoppepuder
                   Boldbane
                   Svævebane
                   Trampolin
                   Fiske muligheder               
                   Minigolf

Specielle teltafsnit til børnefamilier nær legeplads og strand. Quick stop område til Autocampere. På pladsen udlejes luksus hytter på 35 m2 med køkken, bad og toilet.

Dronningmølle Strandcamping er også en 'QuickStop plads'

QuickStop er DK-CAMPingpladser med har indretninger specielt til autocampere; mulighed for at komme af med husholdnings-affald, spildevand, tanke nyt drikkevand og benytte faciliteterne der er på campingpladsen. På et QuickStop holder man inden- eller og udenfor bommen, men dog på campingpladsens areal. Ankomst fra kl. 20 og check ud senest kl. 10 næste dag. Se priserne på QuickStop på campingpladsernes prisside. 

Share your wonders: