Gå til indhold
©  Foto:

Byaasgaard Gårdbutik & Camping

Byaasgaard - Gårdbutik & Camping en bondegård med 26ha lækker natur lige ned til Roskilde fjord. Udover en dejlig ferie ned til fjorden har vi egen fødevareproduktion - vi har høns, får & frugtplantage.

Byaasgaard - Gårdbutik & Camping har samlet det bedste fra lokalområdet. Udvalget skifter, for der kommer hele tiden nye gode ting til i Halsnæs.

Vi producerer Byaasgaard - Gårdbutik & Campings spegepølser af vores får og geder. Følg med når vi får nye forsyninger. Du finder også æg fra vores høns fodres udelukkende med økologisk foder og kærlighed. 

Vi har bl.a. lokalproduceret is fra Isøre Is & Tothaven. Vi har lokal naturvin fra Garbolund, en vingård i Annisse. Øl fra Det våde får og Halsnæs Bryghus. Vi har det dejligste oksekød fra vores nabo Ellingegaard. Vores nabo til den anden side “Mettes marmelade” laver dejlig marmelade og "Snedkerens ketchup” - køb det i boden foran gårdbutikken. 

“Signes eget” hjemmebagte rugbrød er Byaasgaard - Gårdbutik & Campings eget hjemmebagte rugbrød lavet på surdej og af lokalt mel fra Nordsjællands fællesmølleri – Friskbagt dagligt. 

Vi vægter bæredygtighed meget højt i alt hvad vi foretager os - om det er ift. bondegården eller campingferie. Derfor er vi bl.a. også under omlægning til økologi.

Gårdbutikken er åben hele sommeren- se åbningstider på hjemmesiden. Udenfor sæsonen er der en lillevej bod, bl.a. med friske æg. 

Share your wonders: