skip_to_main_content

Byaasgaard Camping

Byaasgaard Camping ligger direkte ned til Roskilde Fjord, midt mellem Frederiksværk og Hundested. Ideel plads for personer som ønsker at være i naturen og alligevel tæt på byen.

Her er store legepladser, hoppepude, bademuligheder, krabbefiskeri fra badebroen, masser af hyggelige muligheder for de fleste.

Vores campingplads ligger midt på Halsnæs mellem Hundested og Frederiksværk, med den smukkeste udsigt over Roskilde Fjord. Her kan børnene boltre sig på hoppepuden, i klatrestativet eller bade med mor og far i fjorden. Vi har en badebro som tager dig ud på det gode sted.

Hillerød og Roskilde er kun 1/2 times kørsel væk og København og Helsingør ca.1 time. Byaasgaard har det meste..lige fra hygge til gratis hotspot.

Rent-a-tent. Camping med stil

Kunne du tænke dig at holde campingferie og så alligevel med stil? Det kan du nu få mulighed for på Byaasgaard Camping. Her kan du vågne op til den skønneste fjordudsigt og med vue direkte op til stjernehimmelen. Kombiner bekvemmelighederne ved at bo på hotel med camping livet. Teltene er til 4 pers

Faciliteter:

Familie- og handicap baderum; 4 stk. ca. 10 m2. Puslepladser/rum, vaskeri, fælleskøkkener, gratis internet via hotspots, bade- og bådebro, fiskebord.

Vi glæder os til at byde jer varmt velkommen.