Gå til indhold
©  Foto:

Bijé Fritid & Camping

Find inspiration til din næste campingferie hos Bijé Fritid og Camping. Gå på opdagelse blandt et hav af campingvogne, telte, autocampere, udstyr, etc. Og skulle du ikke lige være sikker på om camping er noget for dig, så kan du leje en autocamper og prøve dig frem.

Bijé Camping – Nordsjællands hyggeligste campingcenter med forhandling af campingvogne og alt i tilbehør til campingferien for hele familien.

Eje eller leje

Hos Bijé Fritid og camping er der masser af inspiration til din campingferie. Der er et stort udvalg af både nye og brugte campingvogne og autocampere. Er du ikke interesseret i at købe din egen – eller vil du lige prøve campinglivet af, inden du beslutter dig for at købe – er det muligt at leje en autocamper til din næste ferie.

Campingshoppen

Campingshoppen har et stort udvalg af camping tilbehør og reservedele og har du ikke mulighed for at komme forbi butikken i Helsinge kan et besøg på webshoppen måske opfylde det du ønsker.

Værkstedet

Er du på ferie og får brug for reparation af din Campingvogn, har Bijé eget værksted der er åbent alle hverdage kl. 11 – 17, lørdage kl. 10 – 16 og søn -og helligdage kl. 11 – 16.

 

Skynd dig ind  og læs mere og find inspiration til din næste ferie på Bijé Fritid og Campings hjemmeside

Share your wonders: